Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Χρειάζεται ακόμα δουλειά…



Ο ΑΜΥΝΤΑΣ, 22-27 στο φιλικό με την Αναγέννηση Άρτας…
  Ακόμα ένα δυνατό τεστ για τη γυναικεία ομάδα του Αμύντα Αμυνταίου που αντιμετώπισε σε φιλική αναμέτρηση στο ΔΑΚ Αμυνταίου, την «βασίλισσα» του Ελληνικού χάντμπολ (με 12 πρωταθλήματα στη συλλογή της) Αναγέννηση Άρτας, από την οποία γνώρισε την ήττα με 22-27.

  Η ομάδα του Αμυνταίου παρατάχθηκε πλήρης, ενώ για το συγκρότημα του Βούλγαρου τεχνικού, Σίμπι Ντοιτσίνοφ, απουσίαζαν οι Βράπτσεβα, Βέμη και η τερματοφύλακας Ναουμόφσκα.  
  Οι παίκτριες του Αμύντα προσπάθησαν να ελέγξουν το ρυθμό της αναμέτρησης και προηγήθηκαν 5-3 στο 15λεπτο, ωστόσο οι λανθασμένες μεταβιβάσεις και τα κενά στην άμυνα, επέτρεψαν στις φιλοξενούμενες να προηγηθούν και να κλείσουν το ημίχρονο στο +4, 8-12.
  Στην αρχή της επανάληψης η νευρικότητα και η έλλειψη ομοιογένειας αποτυπώθηκε στο παιχνίδι των γηπεδούχων, ενδεικτικό των καινούργιων προσώπων που αναζητούν ακόμα την «χημεία» στο γήπεδο, με την ομάδα της Ηπείρου να τρέχει στον αιφνιδιασμό και να ανεβάζει τη διαφορά σε διψήφια μεγέθη στα μισά του β’ μέρους, 12-22.
  Στο τελευταίο 15λεπτο ο Αμύντας αντέδρασε με πολλά περιφερειακά σουτ και καλές τοποθετήσεις στην άμυνα, μάζεψε τη διαφορά, με το τελικό  22-27 να αφήνει ικανοποιημένους τους 300 φίλους του αθλήματος, για την προσπάθεια που κατέβαλλαν οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο.
  Οι ομάδες θα αναμετρηθούν εκ νέου στο Αμύνταιο σήμερα Κυριακή 13/10 και ώρα 14:00.
  Ο προπονητής Νίκος Γιώσκος σχολίασε: «Δεν τρέφουμε αυταπάτες, είμαστε ένα καινούργιο σύνολο που προσπαθεί να βρει τα πατήματα του τον αγωνιστικό χώρο, χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία για τα νεκρά σημεία που παρουσιάσαμε κατά διαστήματα, θεωρώ ότι η δουλεία θα φανεί σε βάθος χρόνου, όπου παιχνίδι με παιχνίδι θα φτάσουμε στο επίπεδο που επιθυμούμε.
  Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη συμπαράσταση και την παρουσία του στο πλευρό της ομάδας».







11 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ Η ΠΑΙΚΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΠΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ολα καλα ολα ωραι στον αμυντα αλλα οι υποδομες πανε κατα διαολου, νομιζω οτι τα γιαννιτσα μας εδωσαν ενα πολυ καλο μαθημα για το πως χτίζονται τα ηλικιακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οχι ασχημα για καινουργια ομαδα, ομως γιατι δεν ενημερωνετε τον κοσμο για τους αγώνες, θα μυρίσουμε τα νυχια μας, που ειναι τα δελτια τυπου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΑΡΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΒΛΕΠΕ ΜΕ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΑΡΤΑ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΝΤΑΝ

      Διαγραφή
    2. εσυ ησουν και στα δυο παιχνιδια με την Αρτα και απογοητευτηκες;;;Τι περιμενες δηλαδη να κερδιζει περπατωντας ο Αμυντας;Φιλικα προετοιμασιας ηταν.Μην ξεχναμε οτι η ομαδα ειναι νεοφωτιστη στην κατηγορια.Μηπως περιμενει κανεις να παρει και το πρωταθλημα;Για να σοβαρευτουμε λιγο.Στο δευτερο παιχνιδι με την Αρτα κερδισε και επαιξε αρκετα καλα.Μην βιαζεσαι να βγαλεις χολη!!!!!!! Εχουμε εμπιστισυνη στον προπονητη και στις παιχτριες,στο τελος θα μας κανουν παλι περηφανους.

      Διαγραφή
  4. Η πρώτη φωτο εξαιρετική.Συγχαρητήρια στον φωτογράφο που τη συνέλαβε αλλά και στην παίκτρια φυσικά για την θεαματική προσπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΕΔΩ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΕΝΕΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΟΜΑΔΑ.ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ ΓΙΝΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ωπα ωπα προπονητης χρειαζεσαι να εισαι για να κανεις μια κριση;, δηλαδη οτα μιλαμε για πολιτικα , τι σημαινει οτι ειμαστε ολοι για τη βουλη;

      Διαγραφή
    2. Εσύ τι είσαι; Συνήγορος του προπονητή; Ελεύθερα τη γνώμη του λέει ο καθένας

      Διαγραφή
  6. Απο ορθογραφια και συνταξη βλεπω σκιζεται ολοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.