Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Ένα βίντεο μόνο για γυναίκες…



  Βίντεο που πρέπει να δει κάθε Ελληνίδα. Ελληνίδα είπαμε, γυναίκα. Το βίντεο να δουν μόνο γυναίκες (ΠΡΟΣΟΧΗ - ενήλικες). Μόνο γυναίκες είπαμε ρε! Μην σε τρώει η περιέργεια! Πόσες φορές πρέπει να το γράψουμε;

Δείτε το κυρία μου, γιατί πρέπει κι εσείς να ασχολείστε λίγο:

  «Οι γυναίκες δεν ασχολούνται με την πολιτική» λέγεται στη χώρα μας και από ότι μπορεί να διαπιστώσει κανείς στα κοινωνικά δίκτυα, αληθεύει σε μεγάλο βαθμό.
  

  Ίσως είναι καλό, ίσως κακό, σημασία έχει ότι οι «τοίχοι» των γυναικών στο facebook π.χ. είναι γεμάτοι με τις συνήθεις εικονογραφημένες σαχλαμάρες, με ρητά και ατάκες του τύπου «μην αφήνεις να σε πληγώνουν, πλήγωσέ τους εσύ» και λοιπές εύπεπτες μπουρδίτσες.

  Επειδή όμως η ζωή, πέρα από τις ερωτικές ανησυχίες έχει κι άλλες πλευρές, ας δείξουμε στις φίλες ένα βίντεο από τη Συρία και πώς περνούν εκεί οι χριστιανές γυναίκες, με τους φανατικούς μουσουλμάνους που θέλει να επιβάλλει η «δύση» (η Αμερική, η Γαλλία, η Αγγλία, η Γερμανία, η Ελλάδα κλπ, δηλαδή κυρία μου).

  Δείτε το προσεκτικά κυρία μου και μέχρι το τέλος, με ανοιχτή ένταση: (ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΕΣ)...

 



ταχαλια

1 σχόλιο:

  1. υτη είναι τυχερή μέσα στην ατυχία της
    εδώ με τα μνημονια δε μας βαράνε μόνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.