Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Επιμένει στην αρχική του παραίτηση ο Δημοτικός Σύμβουλος Αμυνταίου, Κώστας Μωυσιάδης…



  Με επιστολή του προς το δήμαρχο Αμυνταίου και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας, Κώστας Μωυσιάδης, εμμένει στην αρχική του παραίτηση, ενώ παράλληλα καταρρίπτει ευθύνες προς τον Δήμαρχο Αμυνταίου κ. Ιωσηφίδη αναφέροντας οτι υποτιμά τη νοημοσύνη των δημοτικών συμβούλων και των πολιτών.
Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

«Κύριε Δήμαρχε Αμυνταίου.
  Μετά τις διευκρινήσεις που μας δώσατε κατά την συνεδρίαση της 10ης Σεπτεμβρίου 2013 σχετικά με την πορεία των παραιτήσεών μας που υποβάλαμε, λόγω της απομάκρυνσης των στρατιωτικών μονάδων από το στρατόπεδο Αμυνταίου, θεωρώ ότι υποτιμάται την νοημοσύνη των Δημοτικών Συμβούλων και των συμπολιτών μας.   
  Αναρωτιέμαι άραγε που πήγαν εκείνες οι ρητορικές και θορυβώδεις «κορώνες» περί παραιτήσεων όλων και μάλιστα πλειοδοτώντας παροτρύνατε και απαιτούσατε να συμμορφωθούν με την δική μας απόφαση μέλη Διοικητικών Συμβουλίων άλλων φορέων, επεμβαίνοντας αναρμοδίως στην λειτουργία θεσμικών οργάνων.
  Κύριε Δήμαρχε, πιστεύω ότι αν οι παραιτήσεις, η δικής σας και όλων μας, έφθαναν στα αρμόδια όργανα της πολιτείας, Υπουργείο Εσωτερικών, Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης και στη Γενική Γραμματεία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου και Δυτικής Μακεδονίας, θα δημιουργούσαν θετικές προϋποθέσεις και θα ενίσχυαν την διαπραγματευτική μας θέση και θα αποδείκνυε ότι δεν αντιμετωπίζουμε με απάθεια την συνεχή υποβάθμιση της παρουσίας Δημοσίων υπηρεσιών.
  Κλείνοντας, θεωρώ ότι επειδή δεν εξαλείφτηκαν οι λόγοι τους οποίους επικαλεστήκαμε στο έγγραφο μας, εμμένω στην αρχική μου παραίτηση από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Αμυνταίου».
Αμύνταιο, 16 Σεπτεμβρίου 2013
Με τιμή,
Μωϋσιάδης Κωνσταντίνος

19 σχόλια:

  1. Να και ένας με αρχ.....!Δημαρχε Μαλλον Ειναι ο μόνος που δεν μισθοδοτειται όπως οι υπόλοιποι μισθό φόροι σου που ήδη έβαλαν την ουρα στα σκελια.Μπραβο κ.Μωυσιαδη!Εξαλλου τι να το κανείς να εισαι δημοτικός συμβουλος σε έναν δήμο που έχει αποψιλωθει απο δημόσιες υπηρεσίες,φυσικα με την ανοχή του δημάρχου του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαλον η φουστα τουπεσε κοντη και αποταν βγηκε απο αντιδημαρχοςτην εκανε οπως και στο παρελθον πολες φορες ευτυχως δεν το ψηφισα ποτεεε

      Διαγραφή
    2. Χα αμην και ποτε στο καλο

      Διαγραφή
  2. Δήμαρχε βλέπω να σε εγκαταλείπουν οι σοβαροί άνθρωποι και θα σου μείνουν τα λ@@@για που το μόνο που τους νοιάζει είναι ο μισθός και να βολέψουν την γυναίκα σε κανα πρόγραμμα στο δήμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξαρτάτε πώς βλέπεις το σοβαροι. Εμένα μου αρέσει να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Όσοι ξέρουν τι εχει συμβεί με τον Μωησιαδη καταλαβαινουν. Ο τροπος που εκφράζεται στην επιστολή δείχνει την εμπάθεια του και ολοι ξερουμε οτι ο Μωυσιαδης δεν καιγεται για το στρατοπεδο. Έχει παραιτηθεί από τότε που έφυγε από αντιδήμαρχος. Τώρα κάποιοι σχολιαστές επιμένουν να λένε ότι τους κατέβει λες και ο κόσμος πείθεται από τις φανφάρες τους.

      Διαγραφή
    2. Σιγα τον σοβαρο πουθα κραταγε οδημαρχος και τονειχε και αντιδημαρχο.να παει απο κει πουρθε το λαμογιο.μολις εφυγε απο αντιδημαρχος πεσανε και στους δυο τα φτερα κιαρχισαν τις βλακιες τους μου τις ειπαν και τους σιχτιρισα

      Διαγραφή
  3. Για να δεχτεις κάποια ενέργεια η οποία δεν συμβαδίζει με τις ενέργειες κάποιων μισθό φόρων,πρέπει να έχεις συνηδηση και σεβασμό στον εαυτό σου.Αυτο έχει ο κ.Μωυσιαδης,αλλα και υπόλοιποι παραιτηθεντεσ συμβουλοι!Εξαλλου ο ίδιος ο δήμαρχος μπροστά στους δημοσιογράφους κατα την κατάληψη του στρατοπέδου,υπέγραψε την παραίτηση του όπως και οι υπόλοιποι σύμβουλοι.Τωρα τι έγινε;Μηπως ήθελε να δημιούργησε κλίμα,Μηπως το έκανε σαν μια ακόμη θεατρικη παράσταση;Δημαρχε Ολα τα είχες "υπο έλεγχο",αλλα τελικά εσυ εισαι για έλεγχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την ώρα που είχε παραιτηθεί όλο το Δημοτικό Συμβούλιο (29-8-2013) στις 2-9-2013 συνεδρίασε η οικονομική επιτροπή και ο Δήμαρχος με μερικούς δημοτικούς συμβούλους έκανε αναθέσεις για τις τηλεθερμάνσεις τοπογραφικές, στατικές και αρχιτεκτονικές μελέτες 55.000 ευρώ σε μηχανικούς από Λάρισα και Θεσσαλονίκη. Ήταν αυτοί που φώναζαν να μείνει το στρατόπεδο στο Αμύνταιο που το αγαπάν τόσο πολύ που δεν αναθέτουν τις μελέτες στα παιδιά αυτού του τόπου. Είναι αυτοί που λένε σήμερα δεν παραιτούμαστε γιατί θα μείνει ακυβέρνητος ο Δήμος και από την πίσω πόρτα στέλνουν τα χρήματα αυτού του τόπου μακρυά γιατί πονάνε πολύ αυτόν τον τόπο μαζί με τα παιδιά του για αυτό δεν τα στηρίζουν (τυχαίο? δεν νομίζω).
    Βλέπε διαύγεια ΑΔΑ: ΒΛ9ΩΩΨΛ-ΡΡ4,ΒΛ9ΩΩΨΛ-ΧΓ0, ΒΛ96ΩΨΛ-9ΤΩ, ΒΛ96ΩΨΛ-ΘΓΠ, ΒΛ9ΩΩΨΛ-ΦΨΖ,ΒΛ9ΩΩΨΛ-ΩΣΛ,ΒΛ96ΩΨΛ-ΔΩΦ, ΒΛ96ΩΨΛ-ΠΘΣ).
    Κώστα έκανες την καλύτερη κίνηση, ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ... ΠΑΝΕ ΕΣΥ ΚΙ ΕΡΧΌΜΑΣΤΕ.... ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ΝΟΥΜΕΡΟ Ε ΝΟΥΜΕΡΟ

      Διαγραφή
    2. Κουίζ: τί σχέση έχει η ανάδοχος των έργων από την Θεσσαλονίκη με την υπάλληλο των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου μας και την πρόσφατη κουμπαριά του υιού του δημάρχου;

      Διαγραφή
    3. για λέγε, έχει ενδιαφέρον

      Διαγραφή
  5. ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ Ο ΣΤΑΙΟΣ ΒΑΛΕ ΚΙ ΕΣΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΣΥΓΓΕΛΟΣ...
    ΡΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΟΛΑΓΝΟΥΣ ΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βλέπω ο στρατός του δημάρχου δουλεύει πυρετωδώς. Θα πάρουν φωτιά τα πληκτρολόγια σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μοισιαδη το κουβαδακι σου κεσαλκη παραλια..
    Κατι τετιοι μας πηγαν 50 χρονια πισω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΙΝ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ Η ΒΕΓΟΡΑ.
      ΤΩΡΑ ΕΝΗΛΙΚΙΩΘΗΚΑΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ

      Διαγραφή
  8. Αν κρίνω απο τα μυνήματα μάλλον δεν γίνεται καλή δουλειά στα σχολεία της περιοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΦΥΛΑΕΙ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΙΝΗΣΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εσένα 9&51 θα σε καταλλάβουν οι Σκοπιανοί. Στον Μωϋσιάδη είμαστε και οχι στο στρατόπεδο. Μωϋσιάδη να σε κρίνουμε λίγο και σαν αντιδήμαρχο γιατί βλέπω ότι σε αυτό κανείς δεν αναφέρεται. Θεωρείς τον εαυτό σου πετυχημένο? Αποφάσεις στο γόνατο που ταλαιπωρούν ακόμα δημότες. Αυτή ήταν η αντιδημαρχία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 5κ 46 κίνδυνος δεν υπάρχει από τα σκόπια,εκτός κι αν γίνη δημοψήφισμα και ζητήσουμε εμείς ενωσι με τα σκόπια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.