Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Απόλυτη η στήριξη της Διοίκησης του ΕΡΜΗ Αμυνταίου, σε προπονητή και παίχτες…



  Σχετικά με τον αδικαιολόγητο θόρυβο που έχει γίνει μετά από το άτυχο αποτέλεσμα της ομάδας μας στον τελευταίο αγώνα δηλώνουμε κατηγορηματικά:
  Όλοι σε μια ομάδα (Διοίκηση, Προπονητής, Παίκτες) κρίνονται εκ του αποτελέσματος και το αποτέλεσμα φαίνεται ΜΟΝΟ στο τέλος κάθε αγωνιστικής περιόδου.

  Η προσπάθεια δεν σταματάει από μια ήττα ή μια ισοπαλία αλλά συνεχίζεται αδιάκοπα και με περισσότερο ζήλο και δουλειά από όλους όσους είναι μέλη του ΕΡΜΗ μας.
  Η Διοίκηση ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ τον Προπονητή Πελοπίδα Μάκη και ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ και όλους τους Παίκτες της ομάδας.
  Επίσης είναι η πρώτη και τελευταία φορά που βγαίνει ανακοίνωση με αφορμή ανώνυμα σχόλια σε ιστοσελίδες εκτός της επίσημης του Συλλόγου www.ermisfc.com
Με τιμή
Το Δ.Σ

1 σχόλιο:

  1. Αντε μπραβο...γιατι ο καθενας ανοιγει το στομα του και οτι του ερθει το πεταει!!! Ας μπουν τα πραγματα στη θεση τους και ας κανουν οι ανθρωποι του συλλογου τη δουλεια τους με την ησυχια τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.