Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Με μεγάλο ενδιαφέρον η σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου…



  Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να πραγματοποιηθεί η σημερινή τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου, καθώς σαν πρώτο θέμα έχει την συζήτηση και λήψη απόφασης για τις εξελίξεις στο Στρατόπεδο Παπαπέτρου.
 
  Να επισημάνουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες δημοσιοποιήθηκε η πρόθεση  του Δ.Σ. της πλειοψηφίας, Κώστα Μωυσιάδη, που εμμένει στην παραίτησή του, καθώς και το γεγονός ότι στις δύο συνεδριάσεις, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της μείζονος και ελάσσονος μειοψηφίας δεν ανέβηκαν στα έδρανα, επικαλούμενοι την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου «περί παραίτησης του Δημάρχου και των Δημοτικών Συμβούλων σαν μέσο πίεσης για την παραμονή του Στρατοπέδου Παπαπέτρου»
  Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου στις 8μ.μ.
Τα υπόλοιπα θέματα της συνεδρίασης, ΕΔΩ.

1 σχόλιο:

  1. ολοι τους κατωτεροι των περιστασεων.Σταληθεια,ποτε, εγινε το βημα και ανεβηκε η αντιπολιτευση στα εδρανα..ο δε προεδρος το ξεχασε να το ανακοινωσει? μη ξεχασετε να παρετε την καρεκλα σπιτι σας. Για μια ακομη φορα, αποκαλυφθηκατε......................................................................................... Γιαννης Σταιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.