Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Άσχημα μαντάτα από Αθήνα…



  Συνάντηση με τον Διευθυντή του Πρωθυπουργικού Γραφείου κ. Κώστα Μπούρα για το θέμα της απομάκρυνσης των μονάδων και της κατάργησης του στρατοπέδου Αμυνταίου, είχαν ο Βουλευτής Φλώρινας κ. Ευστάθιος Κωνσταντινίδης και ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Μάκης Ιωσηφίδης.

  Ο Βουλευτής και ο Δήμαρχος ανέπτυξαν όλη την επιχειρηματολογία για την παραμονή του στρατοπέδου, αναφερόμενοι στο οξύ κοινωνικό πρόβλημα που δημιουργείται, στις εξαιρετικά μεγάλες δαπάνες που απαιτούνται για τη μετακίνηση των μονάδων και τις επενδύσεις που έχουν πραγματοποιηθεί για τη μετατροπή του στρατοπέδου σε πολυδύναμο, που θα μείνουν αναξιοποίητες.
  Δυστυχώς, δεν προέκυψε κάποια άμεση θετική εξέλιξη για το θέμα, καθώς από το Πρωθυπουργικό Γραφείο δεν επιθυμούν πολιτική παρέμβαση σε θέματα αποφάσεων των Επιτελείων του Ελληνικού Στρατού, όμως ο Διευθυντής του Πρωθυπουργικού Γραφείου δεσμεύτηκε να επικοινωνήσει με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο, που απουσιάζει, προκειμένου να ζητηθεί παράταση στην εφαρμογή της απόφασης, που θα μας δώσει τη δυνατότητα καλύτερης οργάνωσης της διεκδίκησης για διατήρηση του στρατοπέδου Αμυνταίου.
Γραφείο Τύπου
Δήμου Αμυνταίου

7 σχόλια:

  1. πωπω τι εκπληξη ηταν αυτη; εγω νομιζα θα πηγαινε εκει ο μακης και θα βαρουσαν ολοι προσοχη! απιστευτο μου φαινεται (tr)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεχασε να παρει την αλατιερα σου σεριφη μήπως γιαυτό δεν βρέθηκε λύση; η μήπως γιατί μας υπονομεύουν την πόλη Λιανης, Μουφας κλπ που τόσα χρόνια υπονομεύουν καταστασεις για τα προσωπικά τους συμφέροντα και μονο; Κροκοδειλια δακρυα ριχνουν απο πισω ομως ξερουν το κακο που εχουν συντελεσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν αφηνες τις κακεντρεχεις ειρωνειες ισως σε σεβομουν.δεν ειπες οτι ο δημαρχος εχει ξεπερασει τα ορια του και προσπαθει για το ακατορθωτο φτιαχνοντας τα λαθη του μουφα και των ομοειδεατων σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σιγά τον Δήμαρχο,μόνο απειλές και στο τέλος,την ουρά στα σκελια!Ο Ντανης Τωρα τι θα μας πει;Ειναι ικανοποιημένος απο τον εκπαιδευμένο στην προπαγάνδα Παπαχρηστου και τον αποτυχημένο Δήμαρχο του;Τωρα που τα έκαναν σκαριά με τις αποφάσεις τους και την αδράνεια τους,Ειναι ικανοποιημένοι οι μισθό φόροι σύμβουλοι του δημάρχου;"Κύριοι ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο ντανης μας διαβεβαιωνε μεσω φεισμπουκ οτι το στρατοπεδο εμεινε οριστικα στο αμυνταιο μετα τις παραιτησεις τους και οτιδηποτε αλλο ηταν κινδυνολογια με υστεροβουλους σκοπους. τωρα κρυφτηκε κι αυτος. καιρος του ηταν

      Διαγραφή
  5. ΤΩΠΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΤΗΘΕΙ ΟΛΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.