Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Ψήφισμα διαμαρτυρίας για την δολοφονία του Π. Φύσσα από το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου…



  Με πρωτοβουλία του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου, Γιάννη Λιάση, εξεδώθει ψήφισμα διαμαρτυρίας για την άνανδρη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από θιασώτη του φασισμού, ψήφισμα το οποίο ψηφίστηκε ομόφωνα από το σώμα, κατά την συνεδρίαση της Πέμπτης 26 Σεπτεμβρίου.

  Αναλυτικά αναφέρει:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…


9 σχόλια:

  1. Ας εκδωσουν και ενα ψηφισμα διαμαρτηριας κατα των δημοσιογραφων που μας κάμουν πλυση εγκεφαλου τοσες μερες και μας εχουν ζαλισει τον ερωτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για το ψήφισμα συμφώνησαν όλοι;Ξέρετε κάποιοι ανήκουν σε αδελφικό χώρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τα θύματα από τους αριστερούς φασίστες δεν είχες την ίδια ευαισθησία κ. πρόεδρε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πες τα... αριστερος ο κυριος προεδρος απο οτι φαινεται. θα στησουμε και κανα αγαλμα στο κεντρο του αμυνταιου για αυτον τον αναρχικο το φυσα?

      Διαγραφή
    2. Προφανώς και δεν θα στήσει κανείς άγαλμα και σε κανέναν...αλλά αυτή η απάθεια στην αποδεδειγμένη ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ απο φασίστες λέγοντας σχεδόν καλά τον κάνανε, δεν νομίζω πως μας κάνει καλό. Και επίσης προφανώς, απο όπου και να προέρχονται τέτοιες καταδικαστέες πράξεις που στερούν το δικαίωμα της Ζωής.

      Διαγραφή
    3. sorovitsevo πολη του φωτος, του κοσμου αρχη και τελειωμος.

      Διαγραφή
    4. Ουρανία Μιχαλολιάκου: «Δεν μας τρομάζει τίποτα»

      Διαγραφή
    5. Η Άρια φυλή προσωποποιημένη...

      Διαγραφή
  4. Άλλωστε στο στόχαστρο του πρωθυπουργού και των κολλητών του οι ναζί μπήκαν... παρεμπιπτόντως. Αυτοί, όπως ομολόγησε δημοσίως ο Φαήλος Κρανιδιώτης, κρατάνε τις «σφαίρες» τους για τον «πραγματικό εχθρό»: σήμερα για τα κόμματα της ιστορικής Αριστεράς και αύριο για όποιον άλλον αποτολμήσει να εκφέρει απελευθερωτικό πρόταγμα απαλλαγής από το ολοκληρωτικό καθεστώς της αποικίας χρέους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.