Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Βλέπει ημιτελικά ο ΑΜΥΝΤΑΣ στο Κύπελλο Ελλάδος…



  Στα γραφεία της ΟΧΕ διεξήχθη εχθές Τετάρτη 25/9, η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος Χάντμπολ Γυναικών για την σεζόν 2013-2014, με τον Αμύντα να έχει βατή κλήρωση στην Α’ και Β’ φάση του θεσμού, όπου θα  αντιμετωπίσει, με μειονέκτημα έδρας, ομάδες μικρότερης κατηγορίας και κατ΄ επέκταση χαμηλότερης δυναμικότητας. 
 
  Πιο αναλυτικά, στην Α’ φάση, ο Αμύντας φιλοξενείται στην Κατερίνη από την ομάδα του Αρχελάου, όπου σε περίπτωση πρόκρισης, στη Β’ φάση θα τεθεί αντιμέτωπος με τον νικητή του ζευγαριού Φίλιππος Βέροιας – Παναθλητικός.
  Εάν ο Αμύντας ξεπεράσει και αυτόν το σκόπελο, τότε θα πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά, όπου αναμένεται να βρει μπροστά του –βάση των διασταυρώσεων– τον περσινό πρωταθλητή ΠΑΟΚ και πάλι με ντισαβαντάζ έδρας.
  Οι αγώνες είναι μονοί (νοκ άουτ), η έναρξη του Κυπέλλου Γυναικών 2013-2014 ορίστηκε για το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013, ενώ ο Τελικός θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 5 ή 6 Απριλίου 2014.
  Αναφορικά με την κλήρωση του Κυπέλλου ο τεχνικός του Αμύντα, Νίκος Γιώσκος, σχολίασε: «Στο θεσμό των εκπλήξεων δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ, πόσο μάλιστα όταν μιλάμε για νοκ άουτ αγώνες με μειονέκτημα έδρας, όπου ο αντίπαλος μπορεί να εκμεταλλευτεί την κούραση ή μια κακή σου μέρα και να σου κάνει τη ζημία. Έχω εμπιστοσύνη στις παίκτριες μου και πιστεύω ότι θα έχουμε μια καλή πορεία στη συγκεκριμένη διοργάνωση»

Α. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ - ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ



(1) Νικητής Α -ΟΡΜΗ ΠΑΤΡΩΝ

Β. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ

1ος Ημιτελικός

(2) Νικητής Β - Νικητή Γ
 Νικητής 1-2
Γ. ΕΛΠΙΔΕΣ ΔΡΑΜΑΣ - ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ




Τελικός
Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ - ΑΟ ΚΟΖΑΝΗΣ



(3) Νικητής  Δ - ΠΑΟΚ

Ε. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ

2ος Ημιτελικός

(4) Νικητής Ε - Νικητής ΣΤ
 Νικητής 3-4
ΣΤ. OΡΦΕΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.