Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Φιλική νίκη του ΑΡΗ επί της Λουκόιλ Ακαντέμικ στην Φλώρινα …



Υπερβάλλων ζήλος και τρεις προσαγωγές φιλάθλων του Άρη από την αστυνομία! (ΒΙΝΤΕΟ)
  Σε ένα μικρό... Αλεξάνδρειο μετατράπηκε το Κλειστό της Φλώρινας, για το φιλικό του ΑΡΗ με τη Λουκόιλ Ακαντέμικ.



  Ο κόσμος του ΑΡΗ έκανε αισθητή την παρουσία του στο γήπεδο και κέρδισε τις εντυπώσεις. Μάλιστα πριν το τζάμπολ και ως ένδειξη αγάπης προς την ομάδα, πέταξαν χαρτάκια στο γήπεδο και άναψαν καπνογόνα, με αποτέλεσμα την καθυστέρηση της έναρξης του παιχνιδιού.

  Ωστόσο, λίγο πριν την έναρξη του φιλικού, πήγε να δημιουργηθεί θέμα από το πουθενά έξω από το Κλειστό της Φλώρινας.

  Η αστυνομία της Φλώρινας έδειξε υπερβάλλων ζήλο πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα του Άρη με την Λουκόιλ.

  Πιο συγκεκριμένα, η αστυνομία πέρα από τον εξονυχιστικό έλεγχο κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο –λες και επρόκειτο για κάποιον… τελικό– δεν επέτρεπε την είσοδο των οπαδών του ΑΡΗ στο γήπεδο, χωρίς λόγο και αιτία. Αυτό όπως ήταν φυσιολογικό προκάλεσε την αντίδραση του κόσμου που μπλόκαρε την είσοδο, λέγοντας πως αν δεν μπει αυτός, δεν θα μπει κανένας.

  Ευτυχώς στο τέλος επικράτησε η λογική, με τους οπαδούς του ΑΡΗ να εισέρχονται κανονικά στο γήπεδο και να παίρνουν τη θέση τους στην κερκίδα, για να βρεθούν στο πλευρό του Αγγέλου και των παικτών του.

  Παρόλα αυτά, η συμπεριφορά των αστυνομικών δυνάμεων, που μάλλον θορυβήθηκαν από τη μεγάλη παρουσία του κόσμου κρίνεται ιδιαίτερα αυστηρή, ειδικά όταν μιλάμε για ένα φιλικό παιχνίδι, και από τη στιγμή που στα δύο προηγούμενα φιλικά που έδωσε ο ΑΡΗΣ στη Φλώρινα δεν συνέβη το παραμικρό.  
Προσαγωγές φίλων του ΑΡΗ!

  Σε τρεις προσαγωγές φίλων του ΑΡΗ, προχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες βρέθηκαν στο γήπεδο της Φλώρινας, για το φιλικό των "κίτρινων". Οι φίλοι της ομάδας απομακρύνθηκαν από το γήπεδο και οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα, ενώ μετά το τέλος του αγώνα, ο πρόεδρος Λευτέρης Αρβανίτης είχε συζήτηση με τον Αξιωματικό Υπηρεσίας και άλλους αξιωματικούς, σχετικά με το θέμα που προέκυψε με τους οπαδούς, όπως και για την ενδεχόμενη παρουσία κόσμου στα επόμενα φιλικά παιχνίδια.

Ο αγώνας…

  Την καλύτερη μέχρι τώρα εμφάνιση του -δεδομένου και του αντιπάλου- στα φιλικά προετοιμασίας πραγματοποίησε ο ΑΡΗΣ, που επικράτησε της Λουκόιλ Ακαντέμικ με 85-75, σε αγώνα που έγινε στο Κλειστό της Φλώρινας.

  Ο Βαγγέλης Αγγέλου μόνο σαν φιλικό δεν είδε το ματς, αφού επί το πλείστον χρησιμοποίησε τις... παλιοσειρές της ομάδας, αφήνοντας τους νεαρούς στον πάγκο.

  Ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε καλά στο παιχνίδι  και πήρε γρήγορα διαφορά οκτώ πόντων (11-3), έχοντας κύριους επιθετικούς εκφραστές, τους Πελεκάνο και Βεζένκοφ. Οι πολλές αλλαγές από τον Αγγέλου είχαν ως αποτέλεσμα η Λουκόιλ να ισορροπήσει και να ξαναμπεί στο ματς, μειώνοντας στους τρεις με τον Βερίγνη (21-18), στο φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου.

  Η απάντηση από πλευράς ΑΡΗ ήρθε στις αρχές της δεύτερης περιόδου, όπου με ένα εκρηκτικό ξεκίνημα και σερί 10-0, έκανε το 31-18, ενώ προηγήθηκε ακόμη και με 16 (36-20).

  Με τον Τάκερ να είναι σε καλή μέρα, η Λουκόιλ κατάφερε και επέστρεψε πάλι στο παιχνίδι, όπως στο πρώτο δεκάλεπτο, μόνο που αυτή τη φορά ισοφάρισε κιόλας, με τον Αβράμοφ να κάνει το 40-40, που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

  Το κακό μομέντουμ του ΑΡΗ συνεχίστηκε και στα πρώτα λεπτά της επανάληψης, εκεί όπου οι Βούλγαροι, έστω και στον πόντο, κατάφερναν να είναι μπροστά. Το σκηνικό άρχισε να αλλάζει όταν οι "κίτρινοι" άλλαξαν την άμυνα τους, βάζοντας έτσι δύσκολα στη Λουκόιλ, μέχρι το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου (59-59).
  Όλα κρίθηκαν στην τέταρτη και τελευταία περίοδο του αγώνα, εκεί όπου ο ΑΡΗΣ πάτησε το γκάζι και πιάνοντας πολύ καλή απόδοση, τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση, πέρασε μπροστά και άνοιξε τη διαφορά, φτάνοντας τελικά στη νίκη με 85-75.



Τα δεκάλεπτα: 21-18, 40-40, 59-59, 85-75

ΑΡΗΣ (Αγγέλου): Γκίκας 10 (2), Αθηναίου 6 (1), Πουλιανίτης, Μούρτος 4, Μποχωρίδης 9 (1), Πελεκάνος 17 (2), Χαρίσης 11, Ασημακόπουλος 8, Λαρεντζάκης, Τσακαλέρης 10, Βεζένκοφ 10.

ΑΚΑΝΤΕΜΙΚ (Κόστιτς): Γκρόζεφ 5 (1), Βεργίνης 17 (2), Τάκερ 9, Κόλεβ 9, Μίνκοβ 3 (1), Αβράμοβ 12 (1), Μαρτσίνκοβιτς 8, Αλ. Γεοργκίεβ 8 (1), Μπάνεφ 2, Βασίλιεβ, Ν. Γκεοργκίεβ.



Pressaris - All about Aris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.