Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Κώστας Θεοδωρίδης: Το «πυροτέχνημα» των παραιτήσεων...



  Η παραίτηση των εκλεγμένων εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Συλλόγων, των μαζικών φορέων της πόλης, ήταν η κορυφαία πράξη αντίστασης απέναντι στη συνεχή υποβάθμιση του τόπου μας.
  Το στρατόπεδο «Παπαπέτρου», ήταν η σταγόνα ενός ποτηριού ξεχειλισμένου στην απόγνωση, τη στοχοποίηση, το ξεκλήρισμα μιας κοινωνίας.

  Η ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την παραίτηση του Δημάρχου κι όλων των Δημοτικών Συμβούλων, ήταν μια καθαρά πολιτικά γενναία πράξη πίεσης κι αντίστασης των εκφραστών του τόπου, μπροστά στη λεηλασία που υφίσταται ο τόπος μας τα τελευταία 2-3 χρόνια με την αποψίλωση των πλείστων Δημοσίων Υπηρεσιών. (Σχολεία, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΟΣΕ, Εφορία, ΙΚΑ, Στρατός).
  Τελικά όμως, ο Δήμαρχος και η παράταξή του, σε δεύτερο χρόνο, «κάψανε» το όπλο της παραίτησης, στο δέος της απώλειας της «καρέκλας» και των σχετικών μ’ αυτήν οφίτσιων.
  Έκαναν πίσω ύστερα από ωριμότερη σκέψη, στον κίνδυνο μιας πρόωρης -αναπόφευκτης- προσφυγής στην κάλπη και των συνεπειών της.
  Η περίοδος του «διεκδικητικού Δημάρχου» Ιωσηφίδη, θα ταυτιστεί στη συνείδηση των Δημοτών μας, σαν μια ολέθρια παρένθεση ψευτιάς, φαυλότητας, αδράνειας, υποβάθμισης και αποψίλωσης του Δήμου Αμυνταίου.
  Παρά τα ακριβοπληρωμένα -από τα ταμεία του Δήμου- παπαγαλάκια και τους αμέτρητους παρατρεχάμενους, που προσπαθούν εναγωνίως να θολώσουν το τοπίο, στην πόλη και τα χωριά μας, με ακατάσχετη «μπουρδολογία»…
Το παρήγορο είναι ότι ο χρόνος πλέον κυλά αμείλικτα σε βάρος τους.
  Η ώρα του Δημότη που θα καθαρίσει το τοπίο, πλησιάζει.
  Ο τόπος μας δικαιούται κάτι καλύτερο.

Κώστας Θεοδωρίδης
Επικεφαλής Μείζονος Μειοψηφίας
Δήμου Αμυνταίου

19 σχόλια:

  1. Εσυ θειο εχεις τελειωσει αλλα ξεχασαν να σου το πουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ. Ο ΑΝΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΓΟΥΣ:
    ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΝΩ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ 2001 ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ (ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ) ΖΥΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΠΑΛΙΟΚΑΡΑΒΑΝΑΔΕΣ (βρεθηκα αυτηκοσ μαΡΤΥΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΧΑΘΗΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΗΓΑ). ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΦΕΝΕΤΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΑΚΥΒΕΡΝΗΤΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ . ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΝΟΙΑΞΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΕΝΔΕΙΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΙΟΤΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΓΓΕΙΛΕΙ.

      Διαγραφή
  3. Μιλάει ποιος!
    Αυτός που εμφανιζόταν έξω από τις πύλες του στρατοπέδου για πέντε λεπτά και προσπαθούσε να βρει καρέκλα και σκια για να καθίσει!!!
    Πού ήταν οι σύμβουλοί του, που ήταν ο Νικολαϊδης, ο Ρακόπουλος ,ο Κέρλοβας όταν εμείς ήμασταν μέρα νύχτα εκεί έξω από το "ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ;
      ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ.
      ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

      Διαγραφή
  4. ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ.
    ΜΑΣ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΩΡΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ. ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΓΥΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΤΑΝ. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ .ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΥΡΙΖΑΝ ΤΑ ΕΝΤΕΡΑ. ΕΞΩ.ΑΙΣΧΟΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφου εισαι τοσο μαγκας Θεοδωριδη γιατι δεν επιμενεις στην παραιτηση σου, να δουμε ποσα κιλα α....δια εχεις......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΡΑΙΤΙΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΙΟΤΑΝ ΟΛΟΙ.
      ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΌ ΟΛΟΥΣ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
      ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

      Διαγραφή
  6. Μήπως είναι καλύτερα να πεθάνει ο Ιωσηφίδης για να βγεις πιο εύκολα δήμαρχος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΝΕΚΡΟΣ: ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΙΓΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ!

      Διαγραφή
  7. Λϊγη υπομονή Κώστα μου. Εδώ που τα λέμε όλοι ξέραμε ότι ήταν μούφα κίνηση για να πιέσετε τον Αβραμόπουλο. Μην τρελένεσε σε 8 - 9 μήνες έχουμε εκλογές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιαννης Σταιος οδοντιατρος Ποιος μιλαει για καρεκλα. ο ανθρωπος που εχει ταυτισει την υπαρξη του Δημου Αμυνταιου,με το ονομα του. ο Αναντικαταστος. Αν ειναι δυνατον να επιμενει και να θελει να οδηγησει τη παραταξη, σε πορεια ηττας,τη στιγμη,πουγνωριζει πολυ καλα,οτι δεν εκπεμπει πλεον ελπιδα και προσδοκια. Με οραμα μονο τη νικη, χωρις Ανθρωπινες αξιες και ιδεες, δεν μπορεις να εμπνευσεις και να μεταδωσεις λογο πειστικο. Με ποια προσωπα θα κατεβεις. οι δυο τρεις αστερες που διαθετεις,δεν φτανουν κι ο καθενας τραβαει το δρομο του. ο ενας στη περιφερεια κι ο αλλος στο σπιτι του' εχεις μεινει μονος σου. Για αυτο, σε αυτες τις περιπτωσεις,ο μονος τροπος για να αντεξεις τον χρονο, ειναι να βρισκεις τροπους να προχωρας..................

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.
      ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ

      Διαγραφή
  8. ΣΤΑΙΟΣ,σε λίγο καιρο θα υπάρξουν εκλίγες στην πρώην ΕΑΣ,αλλα και για μητροπολίτη!Εισαι διαθέσιμος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ,ΣΤΑΙΟΣ ΓΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ευθαρσως το αναφωνει.Θερμα συγχαρητηρια. Ελενη απο Αγιο Παντελεημονα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κύριε Θεοδωρίδη ο τωρινος δήμαρχος κινηθηκε σαφώς λανθασμένα. Αν θέλετε να κρατήσετε το στρδο πρέπει κάθε μέρα, όλοι σας, να τρέξετε μεθοδικά και με επιχειρήματα σοβαρά ,(όχι του τύπου εμπορικός σύλλογος,σουβλατζίδικα κτλ..). Ο χρόνος είναι χρήμα κι όσο καθυστερείτε, τόσο η απόφαση κλεισίματος του στρδου είναι και πιο κοντινή.
    Ειλικρινά θα ήθελα να μου απαντούσατε σ΄αυτά που γράφω και να δω πως θα χειριστείτε και εσείς, αλλά και ο κ Ιωσηφίδης το θέμα, από σήμερα κιόλας..

    Πολίτης και κάτοικος Αμυνταίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι,να χειριστει. Γιατι, μπορει,ειναι σε θεση. βρε σηκω φυγε να ησυχασεις Ο δικο σου Γιωργος απο ξυνο Νερο

      Διαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.