Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Ξεκινούν πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες οι εκπαιδευτικοί…



Με 90,2% ξεκινούν πενθήμερες επαναλαμβανόμενες από Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου… 
Τι προτείνει η απεργιακή επιτροπή Αμυνταίου...



  Ολοκληρώθηκε η συνέλευση των αντιπροσώπων των ΕΛΜΕ όλης της χώρας. Οι καθηγητές ψήφισαν με ποσοστό 90,2% υπέρ της απεργίας διαρκείας. Έτσι από τις 16/9 αρχίζουν πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες.

  Η αγωνιστική διάθεση έχει φανεί και οι εκπαιδευτικοί δηλώνουν αποφασισμένοι για απεργία διαρκείας (66 ΕΛΜΕ από τις 88 ψήφισαν 5νθήμερες).

ΕΠΙΠΛΕΟΝ

  Μέσα στα πλαίσια των αποφάσεων της γενικής συνέλευσης της ΕΛΜΕ Φλώρινας της 5/9/2013 η απεργιακή επιτροπή Αμυνταίου, για την καλύτερη οργάνωση, συντονισμό και κοινή δράση του αγώνα, προτείνει τα εξής:

1. Ανάρτηση πανό στα σχολεία της πόλης Αμυνταίου με περιεχόμενο τα συνθήματα της κινητοποίησης.

2. Ανάγνωση μετά τον αγιασμό στους μαθητές της επιστολής της ΟΛΜΕ με τίτλο: Ανοικτή επιστολή προς τους μαθητές.

3.Συνάντηση της απεργιακής επιτροπής Αμυνταίου με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων όλων των σχολείων (Α/θμιας & Β/θμιας) και εκπροσώπων άλλων σωματείων, την Τετάρτη 11/9/ 2013 και ώρα 18.00,στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου Αμυνταίου, για ενημέρωση και  κοινή δράση.

4. Συνάντηση όλων των εκπαιδευτικών των σχολείων της Β/μιας Εκπαίδευσης του δήμου Αμυνταίου την Πέμπτη 12/9/2013 και ώρα: 13.00΄στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου Αμυνταίου για συζήτηση, με σκοπό την επιτυχία της κινητοποίησης.

5. Μοίρασμα στους πολίτες του Αμυνταίου υλικού σχετικού με την πενθήμερη απεργία.



Η ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.