Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Διοργάνωση Ημερίδας για την ανάπτυξη εξαγωγικών δραστηριοτήτων από το Επιμελητήριο Φλώρινας…




   Το Επιμελητήριο Φλώρινας η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας σε συνεργασία με το Γραφείο της Αν. Γενικής Γραμματέα ΔΟΣ & ΑΣ στη Θεσσαλονίκη, διοργανώνουν ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Δυνατότητες ανάπτυξης εξαγωγικής δραστηριότητας στις αγορές των χωρών: Κίνας, Ρωσίας και Γερμανίας» με συμμετοχή Υπαλλήλων του κλάδου Εμπορικών και Οικονομικών Υποθέσεων που έχουν γνώση των αγορών στις ανωτέρω χώρες.
  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την 4η Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 19.00 σε αίθουσα του Επιμελητηρίου.
  Το Επιμελητήριο Φλώρινας στην προσπάθεια που καταβάλει για την τόνωση και την εξωστρέφεια της τοπικής αγοράς, καλεί τα μέλη του και όποιον άλλον ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στην παραπάνω εκδήλωση. Μετά τις εισηγήσεις, για τις δυνατότητες συνεργασιών των τοπικών επιχειρήσεων, θα διεξαχθούν συναντήσεις προσωπικές με τους υπεύθυνους ΟΕΥ των χωρών αυτών για καλύτερα αποτελέσματα.
Ο Πρόεδρος
Σαπαλίδης Σάββας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.