Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Άνοιξε το Bar ΑΤΙ στο Νυμφαίο και έχει τη συνταγή της διασκέδασης…



  Στην πανέμορφη ορεινή Τ.Κ. του Νυμφαίου, ένα καινούριο στέκι άνοιξε για να μας προσφέρει διασκέδαση, χαλάρωση και υπέροχους ουζομεζέδες.
 
  Πρόκειται για το παλιό καλό Bar ΑΤΙ, που ανακαινίσθηκε εξ ολοκλήρου και είναι πλέον έτοιμο να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους κατοίκους και επισκέπτες της Ιστορικής έδρας του Δήμου Αμυνταίου.
  Τα εγκαίνια του καταστήματος πραγματοποιήθηκαν σήμερα Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας, Γιώργου Δακή, του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δ. Αμυνταίου, Κώστα Θεοδωρίδη, του Προέδρου της ΔΕΤΕΠΑ, Νίκου Παπαχρήστου, Του Αντιδήμαρχου, Αργύρη Βολιώτη, Δημοτικών Συμβούλων και πλήθος κόσμου.
  Και τα εγκαίνια ενός καταστήματος αποτελεί για τις ημέρες «είδηση», καθώς όλοι μας βιώνουμε μια πρωτόγνωρη οικονομική (εκτός των άλλων) κρίση και βλέπουμε καθημερινά, το ένα μετά το άλλο να κλείνουν τα καταστήματα και οι ιδιοκτήτες τους να οδηγούνται στην ανεργία.
  Ευχόμαστε στον ιδιοκτήτη του Bar ΑΤΙ, Γιώργο Μπουτάρη, ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ…







2 σχόλια:

  1. ΝΑ ΚΙ Ο ΔΑΚΗΣ!
    ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.
    ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.