Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

Οι εξελίξεις του Στρατοπέδου «Παπαπέτρου», μοναδικό θέμα συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου…



  Το μείζον θέμα της αποχώρησης των στρατιωτικών μονάδων από το Στρατόπεδο Παπαπέτρου και πάλι στο Δημοτικό Συμβούλιο…

  Με αποκλειστικό θέμα ημερήσιας διάταξης η «Συζήτηση και λήψη απόφασης για τις εξελίξεις στο Στρατόπεδο Συνταγματάρχου Παπαπέτρου του Δήμου Αμυνταίου», θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου, την Δευτέρα 19 Αυγούστου στις 8μ.μ, στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου.

2 σχόλια:

  1. Το θέμα ομως έληξε. Οι περισσότεροι έχουν ήδη βρει σπιτια και μετακομίζουν σιγα σιγα.. Ειναι αργα για δάκρυα. Αλλο ενα τεραστιο μειον για τον τοπο μας που μενει και χωρις στρατό. Μπράβο σας κυριοι της εξουσιας που σε μια θητεία δεν καταφέρατε να κρατήσετε ουτε υπηρεσίες ουτε στρατό εν καιρο κρίσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή αν ήταν...ο άλλος στην εξουσία δεν θα έφευγε ο στρατός από το Αμύνταιο; Είχε τρόπο να μεταπείσει το ανώτατο συμβούλιο Εθνικής Άμυνας να αλλάξει το οργανόγραμμα; Έλεος!!!
    (Εδώ έκλεισε παιδικό σταθμό χωρίς να του το ζητήσει κανείς).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.