Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Η διαμαρτυρία στο στρατόπεδο «Παπαπέτρου» (ΒΙΝΤΕΟ)



Τελευταίες εξελίξεις
Τι δήλωσαν, ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Ιωακείμ Ιωσηφίδης, ο βουλευτής Φλώρινας, Στάθης Κωνσταντινίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης, Χρήστος Ευαγγέλου
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


7 σχόλια:

  1. ΔΕΙΛΟΙ ΜΟΙΡΑΙΟΙ ΚΙ ΑΒΟΥΛΟΙ ΑΝΤΑΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε τους αρμόδιους δεν μπόρεσαν να δουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κ.δημαρχε,συμμετεχεις στο ιδιο καδρο,με πολιτικους που ειναι υπαιτιοι για την αποψυλωση και καταστροφη του τοπου μας,αλλα και της πατριδας μας.Δεν σε ακουσα ολες αυτες τις μερες,να καταφερεσαι για τους υπαιτιους αυτης της καταστροφης που εχουν ονομα και διευθηνση,ειναι ο προθυπουργος και η η πολιτικη υποτελειας που εκφραζει.κ.δημαρχε,σε εναν αγωνα,το ζητουμενο δεν ειναι πως μπαινεις,αλλα πως βγαινεις.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Κωνσταντινίδης βρε παιδιά ως τι παρίσταται.Όλα δεν τα υπέγραψε?
    Σε λίγο θα δούμε και Σαμαρά,Στουρνάρα,Αβραμόπουλο να θρηνούν και να διαμαρτύρονται έξω απ το στρατόπεδο.Τελικά σ αυτό το κωλοκράτος όχι μόνο δεν είναι ντροπή να είσαι χυδαίος και ανήθικος,αλλά σε χειροκροτάνε κιόλας.Έλληνα μη κλαις.Σου αξίζει ότι παθαίνεις κι ακόμα παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μήπως έχετε ξεχάσει ότι ο Στάθης συναντήθηκε με τον Αβραμόπουλο και δεσμεύτηκε για το στρατόπεδο; Για θυμηθείτε:
    «Κατόπιν συνεννόησης με τον Δήμαρχο Αμυνταίου κ. Ιωακείμ Ιωσηφίδη ανέλυσα στον Υπουργό εκτενώς τα επιχειρήματα μας για την παραμονή των στρατιωτικών μονάδων στο Αμύνταιο.
    Ο κ. Αβραμόπουλος κατανοώντας την κατάσταση δεσμεύτηκε ότι θα αναζητήσει την καλύτερη λύση ώστε να παραμείνουν οι μονάδες στην πόλη. Επανέλαβε επίσης την ίδια δέσμευση στον κ. Ιωσηφίδη με τον οποίο συνομίλησε τηλεφωνικά.
    Εμείς από τη μεριά μας βρισκόμαστε σε διαρκή κινητικότητα με σκοπό να ευοδωθούν οι προσπάθειες μας».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πιο πολλα ειναι τα σχολια στα blogs παρα στις κινητοποιησεις εξω απο το στρατοπεδο!...Τελικα μονο γι αΓλυκερια ειμαστε! Ντρεπομαι που ειμαι Αμυντιωτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αν ντρεπεσαι να φυγεις απο εδω και να πας καπου που δε θα ντρεπεσαι.. αντε απο εδω. μεγαλοστομιες ολοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.