Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Ποδηλατικός Γύρος Λίμνης Πετρών… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από την ΑΜΚΕ «Πετριέων Γη» για 6η συνεχόμενη χρονιά ο Ποδηλατικός Γύρος της λίμνης Πετρών, την Κυριακή 25 Αυγούστου, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού την Τ.Κ. Πετρών του Δήμου Αμυνταίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…


  Είναι μια εκδήλωση που πραγματοποιείται από την ΑΜΚΕ «Πετριαίων Γη» και σκοπό έχει να φέρει τους φίλους του ποδηλάτου στην περιοχή, να γνωρίσουν τις ομορφιές αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η λίμνη, να περάσουν ένα ευχάριστο απόγευμα στη φύση και να ασχοληθούν με το αγαπημένο τους χόμπι.

  Μετά το τέλος της εκδήλωσης κληρώθηκαν στους συμμετέχοντες 5 ποδήλατα βουνού.

5 σχόλια:

  1. Μπραβο σε ολους!!Πολυ ωραια εκδηλωση!!Πολυ ωραια διαδρομη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το θεμα ειναι να μην βλεπουμε τοσα πολλα ποδηλατα μονο σε τετοιες εκδηλωσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία τα πανηγυράκια με τα ποδήλατα και τα τραγούδια στη πανσέληνο,τους πομπώδης τίτλους(ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ)που την σήμερον ημέρα μάλλον παραπέμπουν σε ευρωπαικές λαμογιές(επιδοτήσεις) αλλά θα προτιμούσα ο σύλλογος να δραστήριοποιείτε με πιό ουσιαστηκά πράγματα όπως:1)Το μηχάνημα για τους καλαμιώνες θα πρέπει να είχε περάσει εδώ και χρόνια στα χέρια του συλλόγου και να δουλέυει.Το κράτος το αγόρασε ξοδέυοντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ με τον ένα η τον άλλο τρόπο και μας το παρέδωσε.Μην περιμένουμε να διορίσει και έναν χειρηστή για να το δουλεύει?2)Θα έπρεπε να είχατε στείλει μερικούς συχγωριανούς σας στον εισαγγελέα για το μπάζωμα της λίμνης με ότι σαβούρα και ρυπογόνο μπάζο είχαν στην αυλή τους και το απόθεσαν στην κήτη της.3)Θα ήθελα δυναμικές παρεμβάσεις σε ΦΑΓΕ,ΣΦΑΓΕΙΑ,ΔΗΜΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ως τους πιο βασικούς ρυπαντές.Ετσι νομίζω διορθώνοντε τα πράγματα και προστατεύετε το περιβάλον αγάπητέ Γρηγόρη και όχι με ευχές και ωραία λόγια μπρός στις κάμερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα προτιμούσα βέβαια να είσαι επώνυμος, αλλά προφανώς κάτι σου...λείπει. Δεν σου λείπει όμως καθόλου η ειρωνική διάθεση που είναι αποτυπωμένη στο σχόλιο σου, αν και, όπως φαίνεται από τα γραφόμενά σου, τελείς υπό πλήρη σύγχυση και άγνοια αναφορικά με την ΑΜΚΕ "Πετριέων Γη".
      Η εταιρεία μας λοιπόν είναι μία Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία και δεν έχει καμία σχέση με τις ΜΚΟ, που άστοχα επικαλείσαι και τις συνδέεις με λαμογιές. Αν έχει υποπέσει στην αντίληψη σου λαμογιά της εταιρείας μας, ο δρόμος είναι ανοικτός....να μας καταγγείλεις.
      Στα ουσιαστικά όμως, όπως... γράφεις.
      Ποιός σου έδωσε αυτήν την φαεινή ιδέα ότι το μηχάνημα κοπής καλαμιώνων θα πρέπει να περάσει στα χέρια της εταιρείας? Προφανώς δεν ξέρεις τι σου γίνεται!!!
      Ναι, το κράτος το αγόρασε (όπως...το αγόρασε βέβαια) αλλά ΔΕΝ μας το παρέδωσε. Το προμηθεύτηκε για συγκεκριμένο σκοπό, για τον καθαρισμό των λιμνών του Νομού Φλώρινας. Και ο καθαρισμός αυτός έπρεπε να γίνει από τις Υπηρεσίες της Νομαρχίας, που χειρίσθηκαν ένα πακτωλό χρημάτων. Λές να το αγόρασε για να το διαθέσει σε οποιονδήποτε καλοθελητή, για να το χειριστεί? Μάλλον είσαι αλλού!!!
      Αναφορικά με το μπάζωμα, δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί εγώ δεν γνωρίζω κανένα μπάζωμα που να έκαναν οι συγχωριανοί μου και δεν δεν γνωρίζω επίσης τι σημαίνει στα Ελληνικά η λέξη "κήτη"
      Για τις παρεμβάσεις που γράφεις, θα πρέπει να ξέρεις ότι μία από τις αιτίες του κλεισίματος των σφαγείων είναι οι δυναμικές έγγραφες αντιδράσεις της εταιρείας μας.
      Επειδή όμως σε έχω αποπάρει, θα ήθελα να κλείσω με την εκτίμηση ότι και μόνο η παράθεση του σχολίου σου, μας "ικανοποιεί" γατί σημαίνει ότι σε ενδιαφέρει το θέμα. Φρόντισε όμως πρώτα να ενημερωθείς και μετά να γράψεις.
      Αν δε επιθυμείς να γνωρίσεις την αλήθεια για το μηχάνημα κοπής καλαμιώνων, θα σε παραπέμψω σε άρθρο μας στην ΗΧΩ της Φλώρινας της 13ης Απριλίου του 2011.
      Γεώργιος Χατζηκωνσταντίνου
      Πρόεδρος ΑΜΚΕ "Πετριέων Γη"

      Διαγραφή
    2. Θα προτιμούσα βέβαια να είσαι επώνυμος, αλλά φαίνεται ότι μάλλον κάτι σου ...λείπει. Δεν σου λείπει όμως καθόλου η ειρωνική διάθεση, αν και, από ότι φαίνεται από τα γραφόμενά σου βρίσκεσαι σε πλήρη σύγχυση και άγνοια για το τί ακριβώς είναι η ΑΜΚΕ "Πετριέων Γη".(Πιστεύω να γνωρίζεις ότι Η ΑΜΚΕ "Πετριέων Γη" πραγματοποίησε αυτά τα ...ωραία πανηγυράκια. Ομοίως πιστεύω ότι όταν γράφεις σύλλογος αναφέρεσαι σ΄αυτήν)
      Η εταιρεία μας λοιπόν είναι μία Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία και δεν έχει καμιά σχέση με τις ΜΚΟ, τις οποίες άστοχα επικαλείσαι και τις συνδέεις με ..λαμογιές. Αν έχεις διαπιστώσει εσύ προσωπικά λαμογιά στην εταιρεία μας...ο δρόμος είναι ανοικτός, μπορείς να προβείς στις δέουσες ενέργειες. Αν όμως όχι...κλείστο!!!!
      Ας έρθουμε όμως στα ουσιαστικά (ανορθόγραφα..αλλά δεν πειράζει)
      Ποιός ή τί σου έδωσε αυτήν την φαεινή (για να μην την χαρακτηρίσω όπως θα έπρεπε)ιδέα ότι το μηχάνημα έπρεπε να περάσει εδώ και χρόνια στα χέρια της εταιρείας μας? Ναι, το κράτος αγόρασε το μηχάνημα (όπως...το αγόρασε βέβαια) αλλά δεν μας το παρέδωσε. Καταλαβαίνω ότι εννοείς την κοινωνία, γράφοντας "μας", αλλά είναι τελείως εσφαλμένη η προσέγγισή σου.
      Το αγόρασε λοιπόν με έναν συγκεκριμένο σκοπό: τον καθαρισμό των λιμνών του Νομού Φλώρινας. Και είχε την υποχρέωση να το πράξει. Λες η όλη προμήθεια να έγινε για να δώσουν το μηχάνημα στον πρώτο τυχόντα, να το διαχειρισθεί?? Η Νομαρχία επομένως και ο τότε Νομάρχης που χειρίσθηκε 500 περίπου χιλιάδες για την προμήθεια αυτή, έπρεπε και πρέπει (η ΠΕ τώρα) να διαχειρισθεί το μηχάνημα.
      Αναφορικά με τα μπαζώματα που αναφέρεις, αδυνατώ να σου απαντήσω, γιατί αφενός δεν γνωρίζω κανένα μπάζωμα που να έγινε από τους συγχωριανούς μου (γνωρίζω όμως άλλους εκτός Πετρών, που μπάζωσαν την λίμνη με τσιμέντο για το μηχάνημα)και αφετέρου δεν γνωρίζω τί σημαίνει στα Ελληνικά η λέξη "κήτη"
      Τέλος θα πρέπει να γνωρίζεις ότι μία από τις αιτίες για το κλείσιμο των σφαγείων, ήταν οι έγγραφες δυναμικές αντιδράσεις της εταιρείας μας.
      Επειδή όμως σε αποπήρα αρκετά θα ήθελα να κλείσω με την εκτίμηση ότι, έστω και με τον άκομψο αυτόν τρόπο, το σχόλιό σου μας "ικανοποιεί", γιατί απλά καταδεικνύει ότι ενδιαφέρεσαι. Πρώτα όμως να ενημερώνεσαι σωστά και μετά να σχολιάζεις. Και να σχολιάζεις συγκεκριμένα και όχι με γενικότητες.
      Τέλος αν επιθυμείς να ενημερωθείς πραγματικά για το μηχάνημα κοπής καλαμιώνων θα σε παραπέμψω στο άρθρο μας στη Ηχώ της Φλώρινας της 13ης Απριλίου 2011.
      Γεώργιος Χατζηκωνσταντίνου
      Πρόεδρος ΑΜΚΕ "Πετριέων Γη"

      Διαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.