Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Θωμαή Ταϊρίδου η τρίτη μεταγραφή του ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου...



  Η πολύπειρη γκολκίπερ Θωμαή Ταϊρίδου είναι και επισήμως η τρίτη μεταγραφική προσθήκη του Αμύντα Αμυνταίου, που αποκτά ακόμα μια αξιόπιστη λύση κάτω από τα δοκάρια.
  Η Ελληνίδα τερματοφύλακας διαθέτει πολυετή παρουσία  στα πρωταθλήματα της Α1 και Α2 Εθνικής με τις ομάδες του Αρίωνα Πτολεμαίδος (1987-1999) και Μακεδονικού Θεσ/νίκης (1999-2012), μετράει περισσότερες από 10 συμμετοχές σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και έχει συμμετάσχει σε 5 Φαιναλ Φόρ.

  Τελευταίο πέρασμα της ήταν  με την φανέλα του ΜΠΣ Φιλώτα (2012-2013), με τον οποίο αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, έχοντας το απόλυτο σε συμμετοχές.
  Η Θωμαή Ταϊρίδου δήλωσε: «Είμαι ικανοποιημένη από την επίτευξη της συμφωνίας με τον Αμύντα Αμυνταίου, έναν ιστορικό σύλλογο, που διαθέτει πολλούς πιστούς φιλάθλους.
  Επιπλέον είμαι χαρούμενη διότι θα μου δοθεί και πάλι η δυνατότητα να συνεργαστώ με τον πρώην προπονητή μου στον Αρίωνα Πτολεμαΐδας, τον Νίκο Γιώσκο, γεγονός που με κάνει ιδιαίτερα αισιόδοξη για την πορεία  της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α1».

7 σχόλια:

  1. Γιατι δεν ανακοινώνουν όλες τις μεταγραφές των παικτριων από τον φιλώτα μαζί , η μισή ομάδα μετακόμισε στο Αμύνταιο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο που ως που παιχτρια του Φιλωτα η Ταιριδου; μετα απο πολλα χρονια σε Αριωνα και Μακεδονικο ηρθε και επαιξε με συμφωνια μιας χρονιας στον Φιλωτα.Οσο για την Βαφειαδου ουτε αυτη δεν θυμαται ποτε επαιζε στον Φιλωτα.Αρα μονο μια παιχτρια πηρε ο Αμυντας απο φιλωτα.Καταλαβες ;;;;;;

      Διαγραφή
    2. ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΣΟΥΤΣΟΥΛΑΚΗ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΦΙΛΩΤΑ.ΤΗΝ ΤΑΙΡΙΔΟΥ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΞΝ ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΩΝΑ..............ΚΟΛΛΗΜΕΝΕ/Η.

      Διαγραφή
    3. Να ναι καλα ο Αμυντας που τοσα χρονια ταιζει τον φιλωτα με παικτριες και ετσι επιβιώνει....για την ιστορια υπενθυμιζω τις αθλητριες: Θωμαιδου, Πιπερίδου, Γκατσιου,Τσενκο,Κούπα,Σουμτακη,Αξιωτη,Χατζηιωάννου...και μας τα κανετε μπαλονια για μια αθλητρια!
      Μην μας πείτε τωρα για 4 αθλητριες του φιλωτα που ήρθαν μια χρονια οταν ο σύλλογος κατεβασε ρολα, γιατι αυτο απο μονο του ειναι ντρομπη και αίσχος !

      Διαγραφή
  2. ετσι μπραβο,να μην νομιζει η Κορρα οτιθα παιζει παντα .Λιγη προπονηση παραπανω και πολλα κιλα λιγοτερο για να μπορει να παιξει αλλιως την βλεπω να ζασταινει τον παγκο.Καλη κινηση απο Τον Γιωσκο εξαλλου δαν μπορεις να αισαι Α1 με μια τερματοφυλακα.Η Ταιριδου καλη φαινεται αλλα πρεπει και αυτη να αποδειξη στο γηπεδο οτι αξιζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Κορρα το τι ειναι και το τι αξιζει μεσα στο γηπεδο το εχει δειξει εδω χρονια μεσα στο γηπεδο.Και οτι παιζει στην Ομαδα σας πρεπει να σας κανει να νιωθετε τυχεροι που εχετε μια Τερματοφυλακα Εθνικης....!Και Οσο αφορα τα κιλα της αλλοι ειναι αυτοι που θα την κανουν υποδειξης....!

      Διαγραφή
  3. ΑΛΛΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ?ΕΞΤΡΕΜ ? ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΣΜΕΝΗ ΦΕΤΟΣ Η Α1 ΜΕ ΧΑΝΙΑ, ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΕΜΙΣΧΥΣΗ Η ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΥΣΚΟΛΗ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΦΙΛΩΤΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΟΑΜΥΝΤΑΣ ΑΝΕΒΗΚΕ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΑ .ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΘΑ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.