Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Υποκλίνεται όλη η Ευρώπη! Απολύθηκε μετά από μήνες, κοπανατζής υπάλληλος της βουλής!!!



  Το πειθαρχικό συμβούλιο έδειξε την πόρτα της απόλυσης σε κοπανατζή υπάλληλο της Βουλής που για περισσότερους από έξι μήνες είχε «εξαφανιστεί» από το κεντρικό κτίριο του Κοινοβουλίου όπου και εργαζόταν.
  Τέσσερις μήνες μετά την αρχική εξαφάνιση, παραπέμφθηκε στο πειθαρχικό συμβούλιο της Βουλής το οποίο και αποφάσισε την αργία (διακοπή μισθού και υπερωριών) μέχρι νεοτέρας.

  Αν και ο συγκεκριμένος υπάλληλος, σύμφωνα με το Έθνος, ειδοποιήθηκε για τις εξελίξεις, δεν επέδειξε και ιδιαίτερη σπουδή για να επιστρέψει στη θέση εργασίας του.
  Ο κοπανατζής, όπως λένε πρώην συνάδελφοί του, εμφανίστηκε στο λογιστήριο, προκαλώντας καβγά επειδή «τόλμησαν» να κόψουν τον μισθό του.
  Απειλούσε πως γνωρίζει πολλά και είναι έτοιμος να ανοίξει το στόμα του. Το αποτέλεσμα ήταν να παραπεμφθεί εκ νέου στο πειθαρχικό με το ερώτημα της οριστικής απόλυσης, κάτι που τελικά και συνέβη.

Παρακάτω…

1 σχόλιο:

  1. ΟΙ = 300 = του Λεωνιδα της ΒΟΥΛΗΣ των ελληνων
    των εδιωξαν με τον ιδιον τροπον που τον εχουν
    τοποθετηση δια να εχουν την δυναμιν και το δικαιωμα του διαταζω και αποφασιζω.
    Tα κρουσματα αυτα της νομιμης παρανομιας ειναι =ουκ ολιγα =
    μφχ
    konstantin schnell
    stuttgart

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.