Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Ο ΑΜΥΝΤΑΣ μας ενώνει…



Την στήριξη τους στην ομάδα ΧΑΝΤΜΠΟΛ του ΑΜΥΝΤΑ, δήλωσαν Ιωσηφίδης και Θεοδωρίδης…

  Στα πλαίσια των διερευνητικών επαφών που έχει η Επιτροπή χάντμπολ του Αμύντα Αμυνταίου και μέλη της διοίκησης με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης στην προσπάθεια  ανεύρεσης πόρων εν όψει της επερχόμενης απαιτητικής και πολυδάπανης αγωνιστικής σεζόν που προκύπτει από την συμμετοχή της γυναικείας ομάδας στην Α1 Εθνική κατηγορία, επισκέφτηκε το Δήμαρχο Αμυνταίου κ. Ιωακείμ Ιωσηφίδη, ο οποίος αφού υποδέχτηκε με θέρμη τους εκπροσώπους και τους εθελοντές του συλλόγου, τους διαβεβαίωσε ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του προκειμένου οι επιτυχίες του συλλόγου να έχουν ανάλογη συνέχεια και τη νέα χρονιά.
  Ο κ. Ιωσηφίδης χαρακτήρισε τον Αμύντα Αμυνταίου άξιο εκπρόσωπο της πόλης στα αθλητικά δρώμενα και εξήρε το έργο που γίνεται στις τάξεις της ομάδας.
  Οι άνθρωποι του συλλόγου από την πλευρά τους, ευχαρίστησαν τον κ. Ιωακείμ Ιωσηφίδη για το ειλικρινές ενδιαφέρον που δείχνει για το καλό του σωματείου και υποσχέθηκαν ότι ο Αμύντας θα σταθεί αντάξιος των προσδοκιών του ιδίου και των δημοτών.
  Συνέχεια των διαπροσωπικών επαφών με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, για την Επιτροπή Χάντμπολ του Αμύντα Αμυνταίου, η οποία συνοδευόμενη από τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Περικλή Χατζή επισκέφθηκε τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο κ. Κων/νο Θεοδωρίδη, ο οποίος αφού ενημερώθηκε για όλα τα τρέχοντα  ζητήματα που απασχολούν τα τμήματα χάντμπολ του συλλόγου και κυρίως για τις αυξημένες οικονομικές ανάγκες της ερχόμενης χρονιάς, κατά την οποία η γυναικεία ομάδα θα αγωνίζεται στην πρώτη τη τάξει εθνική κατηγορία, κατέστησε αυτονόητη την αρωγή του στις προσπάθειες του Αμύντα για μια επιτυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα, καθώς όπως  τόνισε μια τέτοια εξέλιξη θα έχει θετικό αντίκτυπο στην προφίλ της πόλης, σε πανελλαδική κλίμακα.
  Οι εκπρόσωποι του συλλόγου, ευχαρίστησαν τον κ. Θεοδωρίδη για την φιλοξενία και τον χρόνο που τους διέθεσε, μένοντας ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα της συνάντησης.

1 σχόλιο:

  1. Απο οτι γνωρίζουμε παλαιότερα ο δήμαρχος Θεοδωριδης βοηθούσε πολύ ενεργά τους συλλόγους,ενώ αυτός,ο δήμαρχος Ιωσηφιδης μόνο προεκλογικά υπόσχονταν οτι θα γίνουν φοβερά πράγματα.Το αποτέλεσμα όμως είναι οτι δεν δίνει σημασία εκτός και αν κάποιοι απο τους συλλόγους έχουν αντίθετη άποψη!Βοηθηθηκε κάποιος σύλλογος;ΔΗμαρχε,ΤΖΗΓΑΣ και Ντανη τα κάνατε σκα....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.