Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Και η Τάνια Τσουτσουλάκη στον ΑΜΥΝΤΑ…



  Μετά την Κατερίνα Βαφειάδου, ο Αμύντας Αμυνταίου προχώρησε στη δεύτερη μεταγραφική του προσθήκη, αποκτώντας για 1χρόνο, την 28χρονη υψηλόσωμη πίβοτ του Φιλώτα Φλώρινας, Τάνια Τσουτσουλάκη.

  Η Τάνια Τσουτσουλάκη, έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο με την ομάδα του ΜΠΣ Φιλώτα και ακολούθησαν οι ομάδες του Παναθλητικού (Α1 Εθνική) του Μακεδονικού (Α2 Εθνική) και του Αρίωνα Πτολεμαϊδος (Α1 Εθνική), όπου οι εμφανίσεις δεν πέρασαν απαρατήρητες, κερδίζοντας επάξια μια θέση στις εθνικές ομάδες.

  Τα 2 τελευταία  χρόνια αγωνίστηκε με την ομάδα του ΜΠΣ Φιλώτα, στα πρωταθλήματα της Α2 και Β Εθνικής κατηγορίας, αποσπώντας άκρως εγκωμιαστικά σχόλια, τόσο για την απόδοση της, όσο και για τον αψεγάδιαστο χαρακτήρα της.

  Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της μετεγγραφής, η νέα παίκτρια του Αμύντα ανέφερε τα εξής: «Ο Αμύντας Αμυνταίου είναι η ιστορικότερη ομάδα της Ελληνικής χειροσφαίρισης  και αποτελεί ιδιαίτερη χαρά για οποιοδήποτε αθλητή ή αθλήτρια να αγωνίζεται με τα χρώματα της.

  Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου Νίκο Γιώσκο για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο και τις ικανότητες μου, ευελπιστώ ότι μαζί με τις συναθλήτριες θα συνθέσουμε ένα υπολογίσιμο σύνολο, ικανό να υλοποιήσει τους στόχους του»

17 σχόλια:

  1. το υψηλοσωμη μ αρεσει....χαχαχαχαχαχα!!!!!!την εχετε δει κ.συντακτα???και οι δηλωσεις της με ανατριχιασαν.....τι ανυστεροβουλη αγαπη ειναι αυτη.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπερδεψε το μηκος με το πλατος ο θεοχαριδης

      Διαγραφή
    2. Κανε καμμια αλλη δουλεια ρε χαλαζοχτυπημενε!!!!!!

      Διαγραφή
    3. σας εκλασε παλιοφιλωτακια και τωρα βγαζετε χολη ε....να ταν η ζηλεια ψωρα....

      Διαγραφή
    4. ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΘΕΟΧΑΡΙΔΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ

      Διαγραφή
    5. ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Η ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΑΡΑΓΕ..!!!!!

      Διαγραφή
  2. καλος ηρθες Τανια. Δυνατα ΑΜΥΝΤΑΡΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. θα περιμέναμε ενα ευχαριστώ τουλάχιστον για τον Μορφ Σύλλογο του Φιλωτα που στηρίζει έμπρακτα τον Αμύντα με την παραχωρηση της Τάνιας.Και αντί να μιζεριάζετε καποιοι προβληματικοί,πρεπει να καταλάβετε οτι για άθλητισμό πρόκειται!Λλλά αν αυτοί που ηγούνται δεν δινουν το καλό παράδειγμα ,τι να περιμενει κανείς από μερικούς φανατισμένους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΘΥ

      Διαγραφή
  4. Γιωργο γερα γραψε και τα κιλα......του χαντμπολ που ξερει η κοπελα και που αγανακτησε με τις μαλοοοιες των προπονητων του φιλωτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ...ΜΠΑΙΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΓΡΑΦΗ, ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟΧΑΡΙΔΗ, Ε ΤΙ ΝΑ ΠΩ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οχι δεν επιτρεπεται να ειρωνευεσαι τονβ κυριο θεοχχαριδη, διαφορετικα θα λογοκριθεις

      Διαγραφή
  6. Αυτές ήταν τελικά οι μεταγραφές....... δύο παίκτριες απο τον Φιλώτα !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο αμυντας μετα απο αυτε τις 2 μεγαλεσ μεταγγραφες παει για πρωταθλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου ειπε κανενας οτι παει για πρωταθλημα;;

      Διαγραφή
  8. ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΓΙΑΥΤΟ ΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΤΟΥ ΦΙΛΩΤΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΑΜΥΝΤΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.