Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Το θέμα του Στρατοπέδου «Παπαπέτρου» στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου…



  Σχετικά με την δυσάρεστη τροπή που παίρνει το θέμα -παραμονής ή αποδυνάμωσης- του Στρατοπέδου «Παπαπέτρου» στο Αμύνταιο, αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Ιωακείμ Ιωσηφίδης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…


5 σχόλια:

  1. Εσείς τι νομίζατε ότι ο δήμαρχος και ο τόσο μεγάλος ,κ.Παπαχρήστου θα έσωζαν το στρατόπεδο?Αυτοί είναι που έχουν ακόμη και δικά τους σερβίτσια για να κάνουν τα γεύματα σε φίλους τους και τώρα λένε ότι κάποιοι δεν θέλουν να μείνει το στρατόπεδο.Τι είναι αυτά που λες ρε Παπαχρήστου?Είσαι μάλλον δάσκαλος της προπαγάνδας και όχι μαθητής του Γκέμπελς!Πρέπει να φύγεται εσείς,διότι όσο κάθεστε είναι η καταστροφή του τόπου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΚΗ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΦΥΓΕ Η ΕΦΟΡΙΑ, ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΟΤΕ, ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ....ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΚΑΝΕΙΣ....ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΤΑΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΝΤΑΡΟΙ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ?? ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ?? ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΊΔΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε μεγαλε η συμμαχια της αλατιερας εισαι. Ολο κουτσανες πετας χωρις επιχειρηματα και το γραφεις και σε ολα τα μπλοκ μπας και χασει κανενας το φιλοσοφικο κειμενο που γραφεις. Ουστ ποια παλιολαμογια της μουφολαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. DEN FEREI KAMIA EFTINH O DHMOS KAI TOUTO DIOTI O *KALIKRATHS*
    EINAI TO NEKROTAFEIO OLON TON DHMON THS ELLADOS AS BLEPOUME
    TA PRAGMATA LIGO RELISTIKA:
    H KYBERNHSH PROSPATHEI NA MAZEPSH TA OIKONOMIKA KAI DIA TOUTO
    PROBAINEI SE TETOIOU EIDOUS APOFASEIS:
    H ELLADA BRISKETAI SE DYSMENH KATASTASH KAI SOZETAI ME TIPOTE
    AS TO KATALABOUN OLOI AYTH EINAI H KATHARH * ALHTHEIA *
    EFXARISTO POLY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΖΗΤΩ Ο ΛΙΑΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.