Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

«Μαύρη γάτα» για το «1ο φεστιβάλ λόφου» το Αμύνταιο…



  Με καθυστέρηση πραγματοποιήθηκε η διαφημιστική καμπάνια του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Φιλώτα στο BAR ΝΑΜΑ στο Αμύνταιο, σχετικά με το «1ο φεστιβάλ λόφου»«Hill Festival» για τους ομογενείς μας), που διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 27 – 28 Ιουλίου 2013, καθώς και για τα προεόρτια, Τρίτη 24.7.13, στην Τ.Κ. Φιλώτα του Δήμου Αμυνταίου.
  

  Σε αναμμένα κάρβουνα ο (φιλόξενος αλλά και ξεχασιάρης) Πρόεδρος του Συλλόγου, Γιάννης Στρατάκης, καθώς ήρθε αντιμέτωπος με την Αστυνομία, καθώς για τις ανάγκες της παρουσίασης έστησε βίντεο γουολ και έκλεισε –προσωρινά- τον δρόμο…


Κοντράστ συναισθημάτων!!!
  Και καθώς η ώρα περνούσε, η αγωνία του «χτύπησε κόκκινο» καθώς δεν υπήρχε μικρόφωνο για την παρουσίαση της εκδήλωσης!!!

  Τέλος καλό, όλα καλά. Η παρουσίαση έγινε με καθυστέρηση μιας ώρας, αλλά έγινε.   

  Το «Φεστιβάλ λόφου», το «αντίπαλο δέος» θα λέγαμε, για το «Φεστιβάλ Βεγορίτιδας», είμαστε σίγουροι ότι θα έχει μεγάλη επιτυχία. Και αυτό γιατί είναι ένα από τα «δυνατότερα» της περιοχής καθώς φιλοξενεί μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

  Ελπίζουμε ο κόπος και η αγωνία των διοργανωτών να ανταμειφθεί. 
  Ευχόμαστε καλή επιτυχία και ειδικά στον Πρόεδρο του ΜΠΣ, καλή μνήμη:

1. ----

2. Στο Αμύνταιο, με το «κοκαλάκι της νυχτερίδας» φίλε Γιάννη….  


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ… ΕΔΩ

2 σχόλια:

  1. Τελικά το περί σκόπιμο έπιασε την όλη φάση,δηλαδή οτι δεν φταίει η Αστυνομία,αλλα ο ΔΗΜΟΣ που δεν εξέδωσε την άδεια,μιας και υπήρχε αίτηση του συλλόγου για το κλείσιμο του δρόμου απο το πρωί της Παρασκευής!Οσο για την άνεμο ζάλη-ανταποδοτικά,έχει χαση τον έλεγχο του όλο εγχειρήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο γιανννη πασοκαρα ε ! θεοδωριδης κ ξερο ψωμι ε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.