Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Όλα έτοιμα για το «1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΟΦΟΥ» στην Τ.Κ. Φιλώτα του Δήμου Αμυνταίου..



  Συνέντευξη τύπου σχετικά με το διήμερο μουσικό «1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΛΟΦΟΥ» που θα πραγματοποιηθεί στις 27 και 28 Ιουλίου στην Τ.Κ. Φιλώτα του Δήμου Αμυνταίου, παραχώρησε ο Πρόεδρος του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου, Γιάννης Στρατάκης, το βράδυ της Πέμπτης 11 Ιουλίου σε γνωστή καφετερία του Φιλώτα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…



5 σχόλια:

  1. ΣΤΡΑΤΑΚΗ ΓΕΡΑΣΕΣ, ΚΟΥΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΠΑΝΑΚΑΜΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΕΙΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΩΛ. ΦΙΛΩΤΙΑΝΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΣΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΚΑΡΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΑΝΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΘΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΩΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΑΠΟ ΕΝΑΝ 16ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΩΝ ''ΜΕΓΑΛΩΝ''

      Διαγραφή
  2. ΓΙΩΣΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ GO HOME

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όπως ο δήμαρχος Αμυνταίου έτσι και ο Στρατάκης.Και οι δύο χρησιμοποιούν τον δήμο ο μεν και τον σύλλογο ο δε,για την δική του επιτυχία,ο ένας εργασιακή και ο άλλος να φαίνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΛΑΔΗ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΑΚΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΑΡΤΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΣΥΝΗ ΤΗΣ , ΑΡΕ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΡΠΟΥΣΑ ΦΑΣΙΖΟΥΣΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.