Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Μυστική δημοσκόπηση φέρνει πολιτική αναστάτωση…

Ισχυροποιείται η νέα υποψηφιότητα για τον Δήμο Αμυνταίου;
  Μυστική Δημοσκόπηση που διενεργείται αυτές τις ημέρες στον Δήμο Αμυνταίου, έχει προκαλέσει πολιτική αναστάτωση, αφού τα ευρήματα της έρευνας, είναι αλήθεια ότι αιφνιδίασαν τους επιτελείς των συνδυασμών, δεδομένης της δυναμικής που παρουσιάζει η φημολογούμενη νέα υποψηφιότητα.

  Σύμφωνα με τα λεγόμενα της υποψηφίου, «κάθε δημοσκόπηση η οποία τηρεί τους κανόνες της επιστήμης και καταγράφεται με τις επιστημονικά αποδεκτές μεθόδους όπως αυτή που διενεργείτε αυτές τις ημέρες στον Δήμο Αμυνταίου, είναι για εμάς εκ των προτέρων αποδεκτή και δεν έχουμε λόγο αμφισβήτησης των αποτελεσμάτων της».



Η νεά παγκόσμια αποκλειστικότητα…

  Την δροσιά του περιβάλλοντος χώρου γνωστού ξενοδοχείου της περιοχής, επέλεξε η νέα φερόμενη ως υποψήφια για τον Δήμο Αμυνταίου για να χαλαρώσει και να συναντηθεί συγχρόνως με παλιούς συμμαθητές, έτσι ώστε να διερευνήσει την πρόθεση τους να στελεχώσουν την νέα παράταξη για τις Δημοτικές εκλογές.

  Όπως η ίδια δήλωσε: «Η συζήτηση μας αφορούσε θέματα που συνδέονται άμεσα με την ευρύτερη ανάπτυξη στο Δήμο, ενώ κατά τη δεύτερο τέθηκαν θέματα που αφορούν κυρίως τον αθλητισμό και τον πολιτισμό της περιοχής μας, μιας και τα άτομα που κάλεσα για να συνομιλήσω έχουν μεγάλη πείρα πάνω στα θέματα».


* Θέματα που ακολουθούν:

- Τι δήλωσαν οι αιρετοί του Δήμου;

- Επίλογος της τριλογίας του σεναρίου «Η φαντασία στην εξουσία»




11 σχόλια:

  1. Εμετρηθθης εζυγισθης και ευρεθης ελλιπης. προς τουτο, η γλωττα μη προτρεχετω της διανοιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι θα γινει θα μας σπασετε τα νευρα τωρα...Απο τη στιγμη που λες οτι εγινε και δημοσκοπηση , αρα ανεφερθηκε και το ονομα της υποψηφιου "φαντασματος" , για ποιον λογο δεν το δημοσιευετε και αν σας κανει παρατηρηση η ιδια θα πειτε " ααα δε ξερουμε εμεις, φημες φημες" . Για σκεψου το λιγο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΤΙΚΕΤΑ ΣΑΤΥΡΙΚΟ ΛΕΙΕ ΚΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΣΕ ΠΑΡΛΑΝΗ ΚΑΙ ΤΑΤΣΙΔΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεξια ειναι ο Κατρατζης;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ειναι μεγαλη σαχλαμαρα να τραβαει κατι τοσο καιρο αν ειναι σατυρικο παντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σας δουλευει και τον πιστευετε.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατα πληροφοριες η φερόμενη ως υποψήφια ειχε μυστικες συναντήσεις τόσο με τον παπά της ενορίας τον δάσκαλο και τον χωροφύλακα τους οποίους και διαβεβαίωσε οτι θα μετέχουν με δικαίωμα λόγου στα κεντρα αποφάσεων της νέας δημοτικής αρχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι τοση πρεμουρα ποια ειναι η υποψηφια που σας αμφισβητει.ετσι κι αλλοιως κανενας δεν σας θελει..ειστε ανικανοι ενα δρομο να μονοδρομησετε,μια βρυση να ανοιξετε στο παρκο.ολα τα χωρια εχουν παραπονα,επι πλεον ειστε και αποντες απαξαπαντες. εισαστε ανακολουθοι και κοροιδευετε τον κοσμο. καταντισατε αναξιοπιστοι και για αυτο σας αποστρεφονται και σας αποφευγουν ολοι. Η εμπιστοσυνη των πολιτων του διευρυμενου Δημου Αμυνταιου, εχει κλονισθει,γιατι βαδιζετε ,χωρις σχεδιο χωρις προγραμμα.τα παντα εχουν διαλυθει η'' τελουν εν διαλυσει.Ειστε αβουλοι και διστακτικοι καικαθολου αποφασιστικοι,με μια λεξη αναποτελεσματικοι και μοιραιοι Γιαννης Σταιος οδοντιατρος π.δημαρχος

      Διαγραφή
  8. Αυτή η γνωστή κυρία,έχει ένα ερωτηματικό?Αν είναι μαζί της ο Γιαννάκης,ο κ.Λιάσης ντε!!!!!!!Βλέπετε είναι ο μοναδικός μέχρι σήμερα στο Αμύνταιο που έχει κάνει τόσες κολοτούμπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΠΩΝΥΜΟΥ.
    ΟΙ ΑΜΙΝΤΙΩΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΕΥΘΕΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΛΑΓΙΑ-ΤΖΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.