Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Ο ψηλότερος άνθρωπος του κόσμου ζει στο Αμύνταιο!



Απίστευτο και αποκλειστικό…
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ…


Πως αλλιώς να εξηγήσεις το γεγονός ότι το παγκάκι στο κέντρο της πόλης είναι τοποθετημένο στα …1.80!!! έ, πως;


6 σχόλια:

  1. Τι πως να το εξηγησεις;; Απλα ειναι τα πραγματα ,τα παγκακια ειναι προχειρα βιδωμενα και καποια παιδια το σηκωσαν για πλακα και το ανεβασαν εκει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μάλλον το έβαλαν για να κάθοντε τα...πουλιά του δένδρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ύστερα από αυτό που βλέπουμε στις φωτό,έχεις απόλυτο δίκιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στέλιο σωστά τα λές το παραγέμισαν το ζήτημα με τις ατοπιές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. α καλα στο δημο Αμυνταιου τιποτα δεν ειναι παραξενο! να ηταν το μοναδικο.... σιγα μη φιλοτιμηθει κανεις του δημου να το σταθεροποιησει με γερες βασεις ωστε να μην το βγαζουν τα παιδια για να κανουν πλακα....οπως ειπε ο προλαλησαντας! πλακα κανουν τα παιδια με τα χαλια του δημου που δεν ειναι σε θεση να εχει σταθεροποιηση ενα παγκακι!βρε ενα λιτρο μπογια για να τα βαψουν δεν μεριμνουν, ολα τα ξυλινα εχουν γινει σαβουρα!!! μη μιλησω για τις τρυπες και τις κακοτεχνιες στους δρομους που εχουμε χαλασει ολα τα αυτοκινητα μας.... μπροστα απο τα ταξι εχει μια τρυπα που εχουν περασει κανα 5 χρονια και την ψιλομπαλονουν και ολο ανοιχτη ειναι....! το αλλο το καλο.... στην πλατεια μακρη μπροστα απο το παλιο 1ο δημοτικο που εχουν να αναψουν τα φωτα απο τις κολονες εδω και πολλα χρονια... σκοπιμα....? οσες δημοτικες αρχες και αν περασανε δεν τα αναψαν τζαμπα υπαρχουν οι τσιμεντενιοι στιλοι! και αλλα πολλα συνδημοτες... αν γινει μια σελιδα να γραφουμε εμεις οι δημοτες τα θεματα που μας απασχολουν θα βγουν πολλα στη φορα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και στη συνέχεια αφού τα παιδιά δεν είχαν που να κάτσουν έβαλαν ένα καναπέ -κρεβάτι στην γρεμισμένη είσοδο του παλιού 1ου Δημ.Σχολείου....για να ξεκουράζονται και οι υπηρεσίες του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.