Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου 13/6/2013



  Δείτε τα θέματα που συζητήθηκαν, προ ημερησίας διάταξης, στο ημίωρο των ερωτήσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου, το απόγευμα της Πέμπτης 13 Ιουνίου 2013.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…



4 σχόλια:

  1. Δήμαρχε κατάντησες γελοίος,τόσα ψεύδη δεν έχουν ακουστεί σε κανένα άλλο δημ.συμβούλιο.Είναι σωστό να δίνεται δωρεάν τηλεθέρμανση στην λέσχη στρατού Αμυνταίου και να αφαιρείται από τους δημότες το αγαθό αυτό για κάποια χρέη που από έχουν και αρνήσται να του κάνετε διακανονισμό?Μην επικαλείσαι τον Λιάνη,διότι όλοι γνωρίζουμε ποιόν στήριξε στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.Θα αλλάζατε τον δήμο Αμύνταίου,αλλά αποτύχατε,γιαυτό θα σας αλλάξουν οι δημότες εσάς!Έρχετε το τσουνάμι και θα το δεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ τωρα για να καταλάβω λες να φύγει ο ΣΤΡΑΤΟΣ απο το αμυνταιο (αφού δεν θα του παρέχουμε τηλεθερμανση) και ο Δημος να αφηνει ανοιχτή την τηλεθερμανση στους μπανταχτσιδες. Ωραίο και εγω να μην πληρώνω τότε να το παίζω κινέζος και οπως όλος ο κοσμος τι χαζοι ειναι αυτοι που πληρώνουν; Και έτσι θα διώξουμε τον Στρατο θα κλείσουμε και την τηλεθερμανση ως μη βιώσιμη. Πρωτοποριακο σε βρίσκω ρε φιλε συγχαρητήρια.

      Και μάλιστα τα επιχειρηματα σου ειναι τοσο δυνατά που πήρες απόφαση οτι η δημότες γι αυτους τους λόγους θα αλλάξουν και την δημοτική αρχή. Και μάλιστα έρχεται και τσουνάμι χαχαχα. μουφα συγχαρητήρια, εχεις τσακαλια συνεργάτες....

      Διαγραφή
  2. Είσαι πολύ νούμερο! τη λέξη ΔΩΡΕΑΝ πού την άκουσες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντάνυ δεν ακούγεσαι τελευταία δε λαλάς.
    Στα Πρέσπεια μέσα στο Συνέδριο μέσα.
    Αμα κατέβει ο Λιάνης βουρ μέσα.
    Και με το Σαμαρά και με τη Ντόρα κι ότι κάτσει.
    Κάποτε γκρίνιαζες γιατί βάζανε Γιώσκο Κιάνα και Χατζή.
    Ασε και κανένα πρωτείο τώρα.
    Σειρά να στη πούνε οι Αμυντιώτες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.