Κυριακή 26 Μαΐου 2013

«Σολού Ντερέ 2013» - Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 2ος Ανώμαλος Δρόμος Υγείας στην Τ.Κ. Φιλώτα…


  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Τ.Κ. Φιλώτα του Δήμου Αμυνταίου, ο 2ος Ανώμαλος δρόμος Υγείας «Σολού Ντερέ», το πρωί της Κυριακής 26 Μαΐου 2013.

(ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)


  Ο κόπος και η προσπάθεια που κατέβαλλε η Οργανωτική Επιτροπή και οι Σύλλογοι του Φιλώτα (ΕΜΑΣ Θύελλα, Εύξεινος Λέσχη, ΜΠΣ Φιλώτα, Σύλλογος Θρακιωτών και Σύλλογος Γυναικών), δικαιώθηκε στο έπακρο και ξεπέρασε τις προσδοκίες τους, καθώς η συμμετοχή των αθλητών αλλά και των απλών πολιτών –από 8 έως 72 χρονών- ήταν τέτοια, που τους δίνει κουράγιο και θέτει γερά θεμέλια στην καθιέρωση της παραπάνω διοργάνωσης ως θεσμού στα αθλητικά δρώμενα της Δυτικής Μακεδονίας και όχι μόνο.

  Η αφετηρία και ο τερματισμός του αγώνα ήταν το πάρκο της Αγίας Παρασκευής και οι συμμετέχοντες διένυσαν την απόσταση των 10 χλμ σε μια διαδρομή που περιλάμβανε ασφάλτινη αλλά και χωμάτινη διαδρομή, δίπλα από το ρέμα του «Σολού» ποταμού.

  Παράλληλα με τον παραπάνω αγώνα πραγματοποιήθηκε και περιπατητικός δρόμος 4χλμ και παιδική διαδρομή 1 χλμ.

  Στον αγώνα «Σολού Ντερέ 2013» που διεξήχθει με την συνδρομή της Π.Ε. Φλώρινας και του Δήμου Αμυνταίου, συμμετείχαν για την ασφάλεια και την ομαλή διεξαγωγή του, η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας, το Αστυνομικό Τμήμα Αμυνταίου και εθελοντές των συλλόγων του Φιλώτα, καθώς και εθελοντές ποδηλάτες.









3 σχόλια:

  1. Ποιός θα μας πει τελιικά τι του έσυρε του δημάρχου Αμυνταίου ο κ.Μέρτζος,κατά την χθεσινή επίσκεψη του δημάρχου για τον εκκλησιασμό?Γιαυτό έφυγε άρον-άρον ο δήμαρχος?Ακούσαμε ότι του είπε κατά την είσοδο του δημάρχου στην εκκλησία:"Δεν ντρέπεσαι,έχεις το Θράσσος να έρχεσε στο Νυμφαίο"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφησε τα παιδια του χορευτικου να ανεβουν στο νυμφαιο με οτι βρουν ενω εχει δωσει στο δημο λεωφορειο για τετοιες περιπτωσεις ο κυριος μερτζος. Καλα εκανε και τον στολισε. Μονο να φαινεται θελει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δειτε τι γραφει ο ανωνυμος στο κειμενακι που βρισκεται στις πληροφοριες για τον εορτασμο του αγιου νικολαου και θα καταλαβεται. Επρεπε να τον βλεπατε. ...δεν ηξερε τι να πει..και ειπε οτι ειχε να παει σε αλλη εκδηλωση. Μπραβο στον μερτζο για το ωραιο στολισμα και για το υφος που ειχε. Τον καμαρωσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.