Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Εκδήλωση τιμής σε φοιτητές και εκπαιδευτικούς στην Τ.Κ. Κέλλης



  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση τιμής που περιλάμβανε Αναστάσιμο Εσπερινό στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου και βράβευση των προσώπων που προσέφεραν και προσφέρουν στην Ελλάδα αλλά και στην ορεινή Τ.Κ. Κέλλης του Δήμου Αμυνταίου, το βράδυ της Πέμπτης 9 Μαΐου 2013, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Κοινότητας.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...
  Στην εκδήλωση, που τελούσε υπό την αιγίδα του Τοπικού Συμβουλίου Κέλλης σε συνεργασία με τον Δήμο Αμυνταίου, προλόγισε ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Κέλλης, Αθανάσιος Τάσκας και στην συνέχεια, οι παρευρισκόμενοι, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια άκρως διεισδυτική όσο και επίκαιρη ομιλία με θέμα το χθες και το μέλλον της Ελλάδας, με εκτενή αναφορά στην εκπαίδευση και τον Μ. Αλέξανδρο, από τον κεντρικό ομιλητή της εκδήλωσης, Στρατηγό ε.α, επίτιμο Αρχηγό ΓΕΣ και πρώην Υπουργό Άμυνας, Φράγκο Φραγκούλη.

  Ακολούθησε η βράβευση στις εκπαιδευτικούς Χαρά Νικοπούλου, Καραλή Σβάρνα Αρσινόη, Σταγγόλη Ανδρονίκη και Αλεξανδρή Ρούλα, στην Ένωση Επιστημόνων Γυναικών Αθηνών και στους μαθητές που πέτυχαν στις Ανώτερες και Ανώτατες Σχολές, Κων/νο Θ. Γρούιο, Ρώμα Κ. Μελπομένη και Ευάγγελο Α. Ρώμα.

  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο βουλευτής ΝΔ, Στάθης Κωνσταντινίδης, ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Ιωακείμ Ιωσηφίδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, Νίκος Γιώσκος, ο Δ/κτής της 9ης Ταξιαρχίας, Παναγιώτης Στεφανής, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου, Βασίλης Μπούτσης, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Αμυνταίου και πλήθος κόσμου.


* Για την παρούσα εκδήλωση, που έλαβε χώρα στην Τ.Κ. Κέλλης και για τον λόγο ότι το θέμα έχει λάβει πανελλήνιες διαστάσεις με αποτέλεσμα τα ανώνυμα σχόλια να έχουν κατακλείσει το blog μας, παρακαλούμε, για να αποφύγουμε περαιτέρω παρεξηγήσεις, οι συντάκτες να αναρτούν πλέον τις απόψεις τους, επώνυμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.