Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Κυκλοφόρησε!



Το καλύτερο τεύχος του ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ ...μέχρι το επόμενο!



Το πρωτοσέλιδο ΕΔΩ

3 σχόλια:

  1. Δημητρακη,αν δεν μπορεις να ξεχωρισεις τον σοσιαλισμο απο τον εθνικοσοσιαλισμο,αν ο διαφωτισμος ξωκυλε απο την παιδεια σου,αν δεν καταλαβες,πως ο θεος ,δεν ειναι μονο ελληνας,αν θεωρεις σωτηρες κατι αλαλαζωντες ψεκασμενους,αν καμενομαλ@@@@ζεσαι,τοτε τα παραξενα της διακηβερνησης και τα σχολια του Δριτσα δεν θα τα καταλαβεις.Κουνα το κεφαλι σου εχει πιασει μπιγκουρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ σ' αγαπάω

      Διαγραφή
    2. Έχει από χθές που δεν μπορούσα να καταλάβω σε τι και ποιον αναφέρεσαι.
      Από τον τόνο που χρησιμοποιής, είναι σίγουρο ότι σε ενόχλησε το αρθρο για τον Δρίτσα στο Περισκόπιο, το οποίο διάβασα σήμερα το πρωί.
      Αν νομίζις πως το να είσαι ΣΥΡΙΖΑιος σε γλιτώνη από τον χαρακτηρισμό "φασίστας" είσαι γελασμένος. Ο φασίστας που υπάρχει σε όλο το φάσμα των πολιτικών ιδεολογιών είναι αυτός που θέλει με την βια να βουλώσει το στόμα του άλλου. Κατάλαβες φασιστάκι; Όσο για τον διαφωτισμό, θημήσου το "Διαφωνώ με όσα λες" μπας και αντιληφθής που πήγε ο διαφωτισμός. Σίγουρα όχι στο κεφάλι σου.

      Ο Καμμένος πάντως δεν έχει μιλήσει για αεροψεκασμούς και chemtrails. Πάντος είναι υπαρκτά και γι αυτά έχει μιλήσει στη βουλή το ΚΚΕ και ο Κουβέλης όταν ήταν στο ΣΥΡΙΖΑ.
      Αφου είσαι άσχετος με την πολιτική, άσε τουλάχιστον τους άλλους να μιλάνε, και μην γίνεσε φασίστας.
      Κατάλαβες φασίστα;

      Διαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.