Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Θρησκευτικές εκδηλώσεις για την γιορτή του Αγ. Νικολάου στο Νυμφαίο…



  Με την ευκαιρία της Ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νικολάου του Θαυματουργού, σας προσκαλούμε στις λατρευτικές εκδηλώσεις που θα τελεστούν στον ομώνυμο Ιερό Ναό, στις 26 Μαΐου 2013.
 

  Την Κυριακή και ώρα 7π.μ. θα τελεστεί όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, χωροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Καστοριάς κ.κ. Σεραφείμ.

Το εκκλησιαστικό Συμβούλιο
Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Νυμφαίου.

5 σχόλια:

  1. Υπεροχη η εκδήλωση,υπέροχα τα παιδιά του χορευτικού του Αμύντα,υπέροχα τα εδέσματα των γυναικών αλλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η στάση του δημάρχου Αμυνταιου που κυριολεκτικά ''χλαπάκιασε''και την έκανε με ελαφρά πηδηματακια γιατι είχε αλλες υποχρεωσεις!!!Δεν μπορούσε να καθήσει ούτε 15 λεπτα να χειροκροτήσει τα παιδάκια που με τόση χαρά χόρευαν.Και ενω σαν δήμος θα έβαζαν λεωφορείο για να ανέβουν πάνω τα παιδιά και οι γονείς,τελίκα δεν ειχε την οικονομικη δυνατότητα και έτσι οι γονείς ανέβασαν ο καθένας με δικό του όχημα τα παιδιά του.Τελικά μονο για τζάμπα φαγητο είσαι δήμαρχε,ευγε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως είναι δυνατόν ο κ δημαρχούκος να μετακινείται με όχημα του δήμου και μάλιστα με οδηγό που δεν δικαιούται και δεν γνωρίζει κανένας πως τον πληρώνει,και δεν μπορεί να δώσει ένα λεωφοριάκη του δήμου?Δημαρχούκο ΑΠΕΤΥΧΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάψτε βρε, τα λεφτά τα κρατάει για την φετινή συναυλία του Ρέμου....
    Αμέσως όλοι σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η φετνή συναυλία θα είνακι αυτή υπερτιμολογημένη;

      Διαγραφή
  4. Ναι γιαυτο κραταει τα λεφτα για να τα δωσει σε διαφορους ασχετους να χλαπακιασουν. Μπραβο δημαρχε ,εισαι μονο λογια. Ο δε μητροπολιτης καστοριας ακομα χειροτερος στην συμπεριφορα. Μονο που δεν τα πατησε τα παιδια για να περασει στο νυμφαιο. Ουτε ενα γεια σας ,καλημερα σας και απο πισω ο δημαρχουκος μας στο ιδιο μοτιβο αναισθησιας. Περασαν και ουτε καλημερα. Δεν πηραζει οι εκλογες ερχονται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.