Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Επικίνδυνες κολόνες ηλεκτροφωτισμού στο Ξινό Νερό…



  Την έντονη ανησυχία τους εκφράζουν κάτοικοι της Τ.Κ. Ξινού Νερού του Δήμου Αμυνταίου, για το γεγονός του ότι περιμετρικά του Δημοτικού Σχολείου, στο κέντρο του οικισμού, αρκετές κολόνες ηλεκτροφωτισμού βρίσκονται σε κατάσταση που εγκυμονεί κινδύνους για τα παιδιά που φοιτούν στο Σχολείο.


  Μάλιστα, όπως οι ίδιοι αναφέρουν, το γεγονός αυτό το επεσήμαναν εδώ και καιρό στους υπεύθυνους της Κοινότητας, αλλά μέχρι και σήμερα δεν βρήκαν ανταπόκριση.
  Παραθέτουμε τις φωτογραφίες που μας αποστείλανε…




3 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ , ΟΙ ΓΛΟΜΠΟΙ ΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΜΠΕΣ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ

    ΧΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΑΣ κ. ΧΑΣΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ? 20 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ? ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙ ΙQ EXETE THN ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ. ΤΟΤΕ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΤΟΜΑ, ΛΕΦΤΑ, ΧΑΜΟΓΕΛΑ Κ.Τ.Λ.? ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΑΣ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΙQ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΚΟΛΟΝΕΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ.ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΙ ΚΟΛΟΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΡΕΥΜΑ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΑΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΝΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΞΙΝΟΥ-ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΖΕΤΕ. ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΜΕ ΄ΆΡΤΩΝ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑΤΑ΄΄. ΥΓ ΄΄ ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.