Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Η τελευταία, πανηγυρική συνάντηση του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Αμυνταίου…



  Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αμυνταίου – ΔΗ.Κ.Ε.Α. ανακοινώνει ότι την Τετάρτη, 29/05/2013 θα πραγματοποιηθεί η τελευταία εισήγηση για το Ακαδημαϊκό Έτος 2012-2013 του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου.


  Στη συγκεκριμένη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή κοινωνική συζήτηση με τον Πρόεδρο της Ακαδημίας των Πολιτών και καθηγητή Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, κ Ευστράτιο Παπάνη.

  Η συνάντηση θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα και θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου από 18:00 έως 21:00

  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο της ΔΗ.Κ.Ε.Α. 2386020044 καθώς και στο τηλέφωνο της συντονίστριας στο 2386022965.


Ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΔΗ.Κ.Ε.Α

Γεώργιος Ψαλλίδας


1 σχόλιο:

  1. Εεε οχι και ο Παπανης ρε παιδια..χαχα...ερωτευτειτε κανει καλο...αν ειναι δυνατον μαζεψτε τον ανθρωπο γιατι οι αφηρειμενες εννοιες που χρησιμοποιει στο λογο του απειλουν τον εγκεφαλο μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.