Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Νίκος Γιώσκος: «Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί»…


 Ο προπονητής του ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου μιλά για την άνοδο της γυναικείας ομάδας χάντμπολ στην Α1 Εθνική, αλλά και για το μέλλον...
 






ΠΗΓΗ: neaflorina

6 σχόλια:

  1. Ενα μεγαλο μπραβο σε ολους τους συντελεστες αυτης της μεγαλης επιτυχιας που σιγουρα ειναι πολλοι,αλλα δεν μπορουμε να παραβλεψουμε το γεγονος οτι ενα μεγαλο μεριδιο αν οχι το μεγαλυτερο ανηκει στον Νικο Γιωσκο.Απεδειξε οτι ολα γινονται αν υπαρχει θεληση.Ξερω οτι αρκετοι μπορει να μην συμφωνησουν με το σχολιο μου αλλα αν δεν υπηρχε ο Γιωσκος μαλλον δεν θα καταφερνε αυτη η ομαδα να πετυχει.Επειδη ειμαι κοντα στο χαντμπολ και εχω παιξει, πιστευω οτι ειναι μεγαλη τυχη που εχουμε τον Γιωσκο στην ομαδα,οχι μονο σαν προπονητη αλλα και σαν παραγοντα.Τελος ενα μεγαλο μπραβο και στην επιτροπη και λιγοτερο στην διοικηση.Αφηνω στο τελος τις αθλητριες που τα εδωσαν ολα για να πετυχουν,τις ΖΗΛΕΥΩ,ευχομαι καλη συνεχεια στην ομαδα και ολοι κοντα της.
    ΜΙΑ ΠΑΛΙΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τεραστιο μπραβο στον Νικο,ακομα πιο τεραστιο ΜΠΡΑΒΟ στις παικτριες!! Οσο για την διοικηση δεν νομιζω οτι προσφερε κατι. Τα κοριτσια παιζανε γιατι γουσταρανε και μπορουσανε γιαυτο και ετσι θα συνεχισουν. Παλι μπραβο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο για τη σπουδαια νικη της ομαδας αλλα ολα τα παραπανω ακουγονται υπερβολικα, ας μην ξεχναμε πως μια παικτρια εβαλε 15 γκολ στον αγωνα αν αυτο θελετε να το λετε ομαδα τοτε δε συμφωνω με την αποψη αυτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χωρις να θελω να μειωσω την αξια της συγκεκριμενης παικτριας,μαλλον δεν γνωριζεις πολλα απο χαντ μπολ.Σαφως και ειναι πολλα τα γκολ που εβαλε και σαφως ειναι σπουδαια αθλητρια και ειμαστε υπερηφανοι που την εχουμε στην ομαδα αλλα αν δεν υπηρχαν και οι υπολοιπες τοτε μονη της δεν θα εκανε τιποτα.Και κατι ακομα ,περυσι που δεν υπηρχε η συγκεκριμενη παικτρια πως καταφερε ο Αμυντας να παρει το πρωταθλημα αηττητος(μια ηττα τελευταια αγωνιστικη)παιζοντας με τις ιδιες ομαδες;;Τετοιες ωρες ΦΙΛΕ -Η,μην βγαζεις χολη.Η ομαδα ειναι στις 8 καλυτερες της ελλαδας και θελει στηριξει.Καλα τα λεει ο Γιωσκος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Εντάξει να μην λέμε και ότι θέλουμε.Περυσι Κοζανη Καστοριά Αρίων δεν έπαιζαν.Οσο για την αξία της Χριστίνας οτι έχει βγει 2 φορές δευτερη σκορερ στην Α1 κατι λέει και φετος αν δεν ηταν μελος της ομαδας ούτε καν ντέρμπι δεν θα ήταν τα παιχνίδια τουλαχιστον με την Καστοριά.Το καλό είναι ότι με όλο αυτό γέμισαν τα ηλικιακά και η χριστίνα κανει και καλή δουλειά και ως προπονήτρια.Για του χρόνου πρέπει να έρθει ακόμα μία τετοιου επιπέδου παίκτρια.

      Διαγραφή
  5. Συγχαρητήρια σε όλες και όλους αλλά το να είσαι ανταγωνιστικός στην α1 θα είναι δύσκολο όταν εκτός απο Τσιομπάνου, Κόρρα και ίσως Σκόρδα καμία άλλη δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην Α1 και το κακό είναι ότι και από όλη την Δυτική Μακεδονία (βγαζοντας Βαφειάδου και Στρατάκη ) μόνο η Ζυγούρα και η Καραγιαννίδου μπορούν να ανταποκριθούν άμεσα.¨Αρα και άλλη ξένη και γρηγορα στελέχωση της ομάδας γιατί καλός ο Γιώσκος αλλά θαύματα δεν μπορεί να κάνει.Ξανά συγχαρητήρια σε όλους όσους βοήθησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.