Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Ευχές στην Γυναικεία ομάδα ΧΑΝΤΜΠΟΛ του ΑΜΥΝΤΑ, για νίκη και άνοδο στην Α1 κατηγορία…




  Η μεγάλη φετινή πορεία της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του Αμύντα κορυφώνεται την Κυριακή στον αγώνα μπαράζ με τον Μακεδονικό Θεσσαλονίκης.
  Θερμά συγχαρητήρια στα κορίτσια του Αμύντα, τον προπονητή και τους ανθρώπους του Συλλόγου, που τιμούν το χάντμπολ και τον αθλητισμό.
 
  Η γυναικεία ομάδα του Αμύντα έχει αποδείξει ότι αξίζει με το παραπάνω την άνοδό της στην Α1 κατηγορία του χάντμπολ, όχι μόνο γιατί το Αμύνταιο είναι η γενέτειρα του αθλήματος στη χώρα μας, αλλά γιατί έδειξαν αγωνιστικότητα και θέληση για διάκριση και από την πορεία της ομάδας φαίνεται ότι έχουν δουλέψει σκληρά.
  Είμαι σίγουρος ότι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στον τελευταίο αγώνα και εύχομαι ολόψυχα να περάσουν στη μεγάλη κατηγορία.
Βέβαια, η άνοδος της ομάδας στην Α1 κατηγορία είναι ένας από τους στόχους της ομάδας. Ο άλλος, που είναι να μας κάνουν υπερήφανους, έχει ήδη κατακτηθεί και γι’ αυτό είμαστε ευγνώμονες σε όλους τους συντελεστές.
Καλή επιτυχία από καρδιάς! Είμαστε όλοι μαζί σας!

Μάκης Ιωσηφίδης
Δήμαρχος Αμυνταίου

8 σχόλια:

  1. ΑΜΥΝΤΑ ΘΥΜΙΣΟΥ Κ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενταξει Ντανη το γραψες και στο facebook αρκει

      Διαγραφή
  2. καλα θα γεμισει η βεροια Αμυνταιώτες, μιλάμε τετοιο ντελιριο δεν εχω ξαναδει στο Αμυνταιο, ολοι κινουνται στους ρυθμούς του αγώνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ Η ΒΕΡΟΙΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΟΧΕ, ΟΛΗ Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχές απο τον γκαντεμόσαυρο; Πάει δεν τα βλέπω καλά τα πράματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να τον δουμε αν θα δηλώσει παρών και σε κανα μήνα που χρειαστουν αρκετα λεφτα για να παιξει η ομάδα Α1 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Δημαρχος ηταν παντα κοντα στην ομαδα και σαν Δημαρχος αλλα περισσοτερο σαν ιδιωτης,συμβαλοντας οικονομικα και μαλιστα χωρις να θελει αυτο να γινει γνωστο.Ρωτηστε την επιτροπη του χαντ μπολ και θα μαθετε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα δεν ηταν κρυφο, ειναι προφανες οτι ο υπηρξε χορηγικη ενισχυση για τον σύλλογο, υπαρχει το αντίστοιχο λογοτυπο στο κεντρο του γηπέδου. Μάλιστα ο Δήμχροχος έταξε 50.000ευρω ως πριμ ανόδου

      Διαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.