Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Περιβαλλοντικές δράσεις στη Τ.Κ. Μανιακίου του Δήμου Αμυνταίου…



  Μαθητές, εκπαιδευτικοί και κάτοικοι όλων των ηλικιών, ξεχύθηκαν στους δρόμους και την πλατεία της Τ.Κ. Μανιακίου του Δήμου Αμυνταίου και καθάρισαν επιμελώς τον οικισμό τους, δίνοντας έτσι την εικόνα μιας οργανωμένης και «αρχοντικής» Κοινότητας που κατοικείται από ανθρώπους που αγαπάνε και σέβονται το περιβάλλον που ζούνε…  
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…




  Στην εθελοντική αυτή δράση πήραν μέρος τα μέλη της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης «Αγνάντι της Βεγορίτιδας», καθώς και τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Σχολείου, στα πλαίσια του Σχολικού Προγράμματός τους «Το Όμορφο Μανιάκι»…
  Η πρωτοβουλία αυτή θα συνεχιστεί και αύριο Σάββατο 20 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 21 Απριλίου με την επίδειξη δημιουργίας λαχανόκηπου χωρίς σκάψιμο σε συνεργασία με την Τοπική Ομάδα Πελίτι Κοζάνης.
  Στο εγχείρημα των κατοίκων του χωριού, πολύτιμη ήταν η βοήθεια της Κοινότητας Μανιακίου και του Δήμου Αμυνταίου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.