Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Είμαστε άξιοι της μοίρας μας…



Ντροπή για τα κόμματα της αντιπολίτευσης που δεν μπορούν να κατεβάσουν τον κόσμο στις πλατείες…
  Δείτε μια απεγνωσμένη Ελληνίδα να απευθύνεται στην αντιπολίτευση κατηγορώντας την ότι δεν αντιδρά όσο μπορεί και προς τους συμπολίτες λέγοντας «ΟΧΙ ποια κόμματα, σας ικετεύω μην κάνουμε τα ίδια λάθη»… ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ... 



 Συνεχίζουν το έγκλημα σε βάρος του λαού και εμείς βιδωμένοι στις πολυθρόνες!
  Με ψήφους των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ και δύο ανεξάρτητων βουλευτών, υπερψηφίστηκε το βράδυ της Κυριακής το Πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, καθώς και δύο τροπολογίες, που εντάχθηκαν σε αυτό.
  Ψήφισαν συνολικά 292 βουλευτές. Από αυτούς "Ναι" ψήφισαν 168, όχι 123 και "παρών" 1 βουλευτής.
  Το σχέδιο νόμου υπερψήφισαν η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ καθώς και οι προερχόμενοι από τη ΝΔ ανεξάρτητοι βουλευτές Κ. Μαρκόπουλος και Θ. Σολδάτος. Ερωτηθείς από τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, σχετικά με τη στάση των δύο ανεξάρτητων βουλευτών, ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς, είπε: "κάτι σημαίνει αυτό".
  Το νομοσχέδιο καταψήφισε το σύνολο των βουλευτών της Αντιπολίτευσης.

1 σχόλιο:

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.