Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Χωρίς εξέδρα επισήμων η παρέλαση στο Αμύνταιο…



  Πρώτη φορά, που σε παρέλαση δεν τοποθετήθηκε εξέδρα και όπως φαίνεται, οι «επίσημοι» για τις παρελάσεις τελείωσαν στο Αμύνταιο! Η  κίνηση των υπευθύνων που φέρνει πιο κοντά τους τοπικούς άρχοντες στο ...πόπολο! έκανε θετική εντύπωση, καθώς η θέση των είναι ανάμεσα στον κόσμο από τον οποίο προέρχονται…






  * Αλήστου μνήμης η «μάχη της εξέδρας» για μια ...καλή θέση, μεταξύ τοπικού βουλευτή και εκπροσώπου της εκκλησίας

6 σχόλια:

  1. Ντάνη ξεφούσκωσε λίγο.Δεν είσαι πια αντιδήμαρχος και με τα μυαλά που κουβαλάς θ αργήσεις να ξαναγίνεις.Ξεπέζεψε απ το καλάμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι κοντα στο ποπολο;;
    για τι δεν ειναι οι ίδιοι υποπρολεταριατο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επιτέλους άρχισαν να σκέφτονται.
    Ελπίζω να κρατηθεί απ όλους και για πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενα μπραβο στον δημαρχο και αυτη του η πραξη να βρει μιμητες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξέρετε ότι κάποιοι υπάλληλοι του δήμου προσπαθούσαν να στήσουν την εξέδρα από το πρωϊ,αλλά δεν μπορούσαν να την κάνουν διότι ήταν διαλυμένη,βλέπετε πρέπει να προβλεφθούν όλα από πριν για να έχουν την όποια επιτυχία.Τελικά δεν μπόρεσαν να την στήσουν και έγινε ότι είδατε!Για όλα όπως γνωρίζουμε πρέπει να υπάρχει οργάνωση,αλλά ποιός θα την κάνει?Οι αντιδήμαρχοι που είναι αρμόδιοι,όπως και την ρήψη των υλικών στον Άγιο Παντελεήμονα,που αντί να κάνουν το νόμιμα,προσπαθούν ακόμη να πνίξουν το θέμα.Διότι δεν μπορεί κανένας να πετάει αφθαίρετα τα όποια σκουπίδια του παντού.Το μόνο που τους διακρίνει είναι η άψογη "ΠΑΙΔΙΑ" τους.Να την χαίρονται,δεν θα πάρουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Πετριτσιώτης ρε παιδιά γιατί είναι πάντα κοντά στον δήμαρχο; Τι ακριβώς του έχει ανατεθεί, πέραν του κανονικού του επαγγέλματος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.