Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Έκανε το χρέος του ο ΑΜΥΝΤΑΣ!



  Ο Αμύντας έκανε το χρέος του στην αναμέτρηση με την Αναγέννηση Άρτας, παρά τις βασικές απουσίες των Δημητρίου, Χατζηπέτρου, Ελευθεριάδη, Παπαχρήστου, Ψωμά, Ιωαννίδη, Ρόμπη και Πετρίδη, οι παίκτες του Ζαφείρη Μπεκερίδη δεν πτοήθηκαν και διεκδίκησαν δυναμικά τη νίκη, ωστόσο η επιθετική δυστοκία και ένα τέρμα των Αρτινών
στο τελευταίο λεπτό  ήταν αρκετά  ώστε ο Ηπειρώτικος σύλλογος να φύγει από το Αμύνταιο με το δίποντο της νίκης (19-20), αποτέλεσμα που τον έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας, με τον  Αμύντα να διατηρείται στην 3η θέση, αλλά να μένει και τυπικά εκτός διεκδίκησης της  πρωτιάς στον όμιλο.
  Με τις δύο ομάδες να κινούνται σε ρηχά νερά, η Αναγέννηση παίζοντας πιο μεστά και με τις βοήθειες που πήρε επιθετικά από τους Λάιο 6γκ. και Βάρη 5γκ. κατάφερε μετά το 12λεπτο να οικοδομήσει μια διαφορά 3τερμάτων, την οποία  διατήρησε μέχρι το τέλος του πρώτου 30λέπτου (11-8).
  Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι, με αιχμές τους Παναγιωτίδη 6γκ. και Κάντζη 6γκ., ισορρόπησαν την αναμέτρηση, έφτασαν 4φορές στο -1, αλλά τα επιπόλαια και αβίαστα λάθη στην πάσα και την τελική προσπάθεια, έδιναν βαθιές ανάσες στην Αναγέννηση που ξέφυγαν στο 50λεπτό εκ νέου με 3 τέρματα  16-19.
  Ο Αμύντας πετυχαίνοντας σερί 3-0, έφερε για πρώτη φορά το παιχνίδι στα ίσια, 19-19 στο 57 λεπτό, όμως το τέρμα του Διάρα από τα 10μ. λίγα δευτερόλεπτα πριν από το τέλος, χάρισε τη νίκη στην Άρτα, καθώς στον υπολειπόμενο χρόνο οι γηπεδούχοι δεν ευτύχησαν να πετύχουν κάποιο τέρμα.
  Ο παίκτης του Αμύντα Βαγγέλης Ζαφειρίδης σχολίασε: «Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και παρά τις πολλές απουσίες βασικών παικτών, διεκδίκησε στα ίσια τη νίκη, όμως η ατυχία σε συνδυασμό με τις λανθασμένες επιθετικές  επιλογές, μας στέρησαν ένα θετικό αποτέλεσμα.
 Έχουμε 2 ακόμα παιχνίδια πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, όπου θα πάμε με το ίδιο ζήλο να τα κερδίσουμε».
Δεκάλεπτα: 2-4, 4-8, 8-11(ημχ), 14-15, 16-19,
Διαιτητές: Δεληγιαννίδης Β.- Πήτας Δ.
ΑΜΥΝΤΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ (Ζ. Μπεκερίδης): Θεοχαρίδης (τφ), Κάντσης 6, Παπαϊωάννου 1, Τοϊτος 1, Θωμαΐδης, Τσιτιρέκης, Κοσμίδης 2, Παναγιωτίδης 6, Ζαφειρίδης 1, Καλαιτζίδης, Λιάσης (τφ), Ηλίας 1, Μπάντης (τφ), Γιαννιτσόπουλος 1.
Δίλεπτες Αποβολές: 3      Πέναλτι: 4/5
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ (Ν. Κολιούλης): Διάρας 2, Κωνσταντίνου, Κολιούλης 1, Φλούδας 3, Κωσταδήμας 1, Γιαννακας, Γιαμούρης, Λάϊος 6, Βαρής 5, Δεληκούρας, Θάνος, Λάκκας 2.

23 σχόλια:

  1. ναι καλα το παιχνίδ το πουλησε γιωσκος και θεοχαρίδης, καλα και που να βλέπατε τον μοφασμα του γιωσκου στον θεοχαρίδη οταν το σκορ ηταν 19-19 και φυσικα ο δευτερος έκανε αυτο που εκανε στην τελευταια φαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετρεμε ο Γιώσκος στην ιδέα ότι θα έχανε η Άρτα, ψωμί έφαγε και εκεί, δεν έπρεπε να τους δυσαρεστήσει τους ανθρώπους, Νίκο αν δεν μπορείτε οικονομικά κατεβάστε ρολά στον σύλλογο ή ελάτε στον Φιλώτα εμείς έχουμε….

      Διαγραφή
  2. Ρε θεοχαρίδη ούτε εικόνισμα να ήσουν, δεν πέρασε Αρτινός που να μην σε φιλήσει πρινα και μετά τον αγώνα, άρε ακόμα το νινί σέρνει καράβι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. E EKEI ΣΤΟΝ ΑΜΥΝΤΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΜΑΤΣ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΘΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ CD-PLAYER, Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ , ΜΟΝΟ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ, ΝΙΚΟ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχααχαχαχαχαααααχαχαχαχααααααχαααχαχ

      Διαγραφή
  4. Τα πράγματα είναι απλά, ο Γιωσκος δεν ήθελε να κερδίσουν οι άντρες διότι αυτh τη στιγμή προέχουν οι γυναίκες, που θα έβρισκαν τα λεφτά αν ανέβουν και οι δυο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οτι θελει λει ο καθενας,ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του.Αν θελανε να δωσουν το παιχνιδι δεν θα πηγαινε το σκορ εκει που πηγε,αλλα ετσι ειναι ο καθενας εδω μεσα γραφει την μαλα@@@@κια του ανωνυμα.Με θωμαιδη Ζαφειριδη και 3 μικρους πως θα κερδισεις το παιχνιδι;;Ελατε ρε πολυξεροι να βοηθησετε απο κοντα και κοψτε τις βρωμικες κριτικες.Μπραβο στα παιδια που επαιξαν και οχι στα γατακια που ελειπαν.ΕΝΑς ΑΘΛΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θεοχαριδη ξαναγύρνα στην παλιά σου ομάδα αφού φαίνεται οτι την αγαπάς περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πονηροί και ο Γιώργος και ο Νίκος, ο Γιώργος έπαιξε χάλια στο πρώτο ημίχρονο για να πάρει η αναγέννηση μια διαφορά, στο β ημίχρονο ανέβασε απόδοση για να μαζέψουν το σκορ και στο τέλος έκανε μια σαβουρδα ισα ισα για να μπει το γκολακι, από την άλλη ο Νίκος δεν ήθελε με τίποτα να ανέβουν και οι άνδρες γι αυτό από την αρχή ήταν με τους Αρτινούς, γιατί σ λέει αν ανέβουν κατηγορία οι γυναίκες , μετά από αυτό που έγινε θα τους χρεωστάνε υποχρέωση και θα βγει να τους πει εγώ στα τα δωσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επαιζε και ο Γιωσκος ρε παιδια;;δεν ημουν στο γηπεδο.

      Διαγραφή
  8. Καλά και το ματς να μην ήταν φτιαχτό, έτσι όπως χάναμε τις ευκαιρίες , ο καθένας θα πίστευε ότι ήταν να πουληθεί, δεν μπορεί να θέλεις να ισοφαρίσεις και να περάσεις μπροστά, χάνοντας τόσες ευκαιρίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΟΣ!!!!!!!!!!!!! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.

      Διαγραφή
  9. τι έγινε θεοχαρίδης έκλεισες του χρόνου στην Άρτα, άντε και να μας γράφεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΦΙΛΟΣ......ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΓΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Κ ΟΙ 2 ΤΟΥΣ.......ΑΑΑΑΑ ΝΑ ΜΙ ΞΕΧΑΣΩ Ο ΘΕΩΧΑΡΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΕΤΑΙ!!!!!!! ΧΟ ΧΟ ΧΟ ΧΟ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στο Αγρίνιο έπαιζε με σπασμένο το δάχτυλο,όπως γράφει σε παλαιότερο άρθρο.Μέγας ήρωας.χαχαχαχα

      Διαγραφή
  11. Κοιτα τι εχασα για να μην είμαι στο Αμύνταιο, πάντως τίποτα δεν μου κάνει εντύπωση, ο Γιώργος σχεδόν Ηπειρώτης στα 5χρ που ήταν εκει, οι σχεσεις με τους Αρτινους και τους Γιαννιώτες είναι άριστες, συν το γεγονός οτι στην Αρτα ήταν και το αμόρε, όσο για τον Νίκο, είναι φυσιολογικό να μην θελει την άνοδο και τον ανδρών, διοτι αφενός δεν επαρκούν τα λεφτά , αφετέρου θα έχει να λεει οτι βοήθησε την πρώην ομάδα του. Σημασία έχει οτι δεν ηταν στο χέρι του Αμύντα η άνοδος στην Α2,επομένως ολα μου ακούγονται περιττα. Εκεινο όμως που θελω να ρωτήσω είναι αν τελικα θα καταφέρουν οι γυναίκες να κερδίσουν την άνοδο, ή εαν τσαμπα θυσιάστηκε το ανδρικό γι αυτές...αν ανέβουν τοτε αξια η θυσια και σωστη επιλογή του Νικου να αλλάξει πάγκο!

    ΜΠΑΡΜΠΑΣΤΡΟΥΦ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δηλαδη για να καταλαβω μονο ο Θεοχαριδης απο τους παιχτες ηθελε να το δωσουν;;τοτε γιατι εβγαλε και πεναλτυ,σουτ απο τα εξι μετρα και τοσα αλλα;Γιατι κανενας δεν μιλαει για τις μαλα@@@ιες του Καντση που εκανε οπως βεβαια και σε καθε παιχνιδι;;Για να παρεις ενα παιχνιδι πρεπει και να μπορεις και ο Αμυντασ προχθες δεν μπορουσε,ολα τα αλλα ειναι παραμυθια.Σταματηστε λοιπον να γραφεται παπαρι@ς,ιδιαιτερα αυτοι που νομιζουν οτι επαιξαν καλα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕς ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μια ζωη τα ιδια και ιδια στο Αμυνταιο, ο ενας κατηγορει τον αλλον για αυτο και δεν πηγαμε ποτε μπροστα μονο να λεμε οτι εδω ξεκινησε το χαντμπωλ ... να κανουμε εκδηλωσεις και παπαριες. Σταματηστε να κατηγορει ο ενας τον αλλον...να μην δουμε μια φορα μια ομαδα στην Α1 εκει που αρμοζει σε αυτον το συλλογο που ξεκινησε το χαντμπολ στην ελλαδα??? ελεος πια σε ολα τα μικροπολιτικα σας...σας εχουμε βαρεθει...στηριξτε την προσπαθεια των ανθρωπων που αφιερωνουν τον ελευθερο χρονο τους ...γενικα το κακο ειναι με ολους τους συλλογους. Στηριξτε τον αθλητισμο...να υπαρχει με κατι να ασχοληθουν τα παιδια μας...εκει στην Δημοτικη Αρχη...βαλτε προτεραιότητα τον Αθλητισμο...αφηστε την καραμελα δεν υπαρχουν λεφτα...με σωστη διαχειρηση θα βρεθουν τα λεφτα να στηριξουμε τον αθλητισμο να κανουμε κατι για τα παιδια μας....ενας οργισμενος και λυπημενος με την κατασταση και την μιζερια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.Καπιοι κυριοι που καθονται στην κερκιδα ας κατεβουν να τρεξουν με ΟΛΑ τα τμηματα να δουν τι ευθυνες κουβαλαμαι χωρις να αντμιβομαστε παρα μονο να παραταμαι τα σπιτια μας και τις οικογενειες μας .Το κανουμε γιατι το αγαπαμε ΟΧΙ σαν καποιους που μονο κατηγορουν απο τα διαφορα SITE και ΑΝΩΝΥΜΑ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.