Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Η Καθαρά Δευτέρα στη Φλώρινα…



   Την Καθαρά Δευτέρα γιόρτασαν οι κάτοικοι του Δήμου Φλώρινας στο χώρο του γηπέδου στην πόλη της Φλώρινας. Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Φλώρινας, μοιράστηκαν λαγάνες και νηστίσιμα εδέσματα, υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής, ενώ δεν ήταν λίγος ο κόσμος ο οποίος παρευρέθηκε παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν.

  Παρών ήταν και ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος, ο οποίος συνομίλησε με τους παρευρισκομένους και τους ευχήθηκε καλή Σαρακοστή. 

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο και στο Τοπικό Διαμέρισμα Αμυνταίου για τις εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας αλλά και στους Αθλητικούς ,Πολιτιστικούς, Εμπορικούς, Γυναικίους, συλλόγους και Στέγες για τη δική τους εθελοντική δράση και προσφορά γι'αυτή την ημέρα ...άντε και του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.