Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Πλούσιο Σαββατοκύριακο…

Πρέσπα: Η COSMOTE παραδίδει τα 2 έργα στο Δήμο Πρεσπών… 
Ξινό Νερό: Έναρξη καρναβαλικών εκδηλώσεων… 
Άγιος Παντελεήμονας: Tequillers LIVE… 
Φλώρινα και Αμύνταιο: Συναυλία με την Ορχήστρα Σαξοφώνων «ΚΟΥΚΛΟΥΞΣΑΞ»... 
Θεσσαλονίκη: Ετήσιος χορός του Συλλόγου Αμυνταιωτών... 
Αθήνα: Προβολή του ντοκιμαντέρ «Φλώρινα των Τεχνών & των Παθών»…

Η COSMOTE παραδίδει τα 2 έργα στο Δήμο Πρεσπών…

  Ο Δήμος Πρεσπών ανακοινώνει την ολοκλήρωση της ανακαίνισης του Πατουλίδειου Αθλητικού Κέντρου και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λαιμού Πρεσπών, από την εταιρία Cosmote και σας προσκαλεί στην παράδοση των έργων την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου.

   Η ανακοίνωση της Cosmote:
"Η COSMOTE, με την τρίτη ενέργεια «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ, ΕΣΥ», αποφάσισε να στηρίξει τις ακριτικές περιοχές, Πρέσπες και Σαμοθράκη.

Εδώ, στις Πρέσπες, πραγματοποίησε την ιδέα της Σόνιας Χαραλαμπίδου που ονειρευόταν να ομορφύνει την καθημερινότητα μικρών και μεγάλων και προχώρησε σε εργασίες αναστήλωσης και ανακαίνισης του Πατουλίδειου Αθλητικού Κέντρου και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Λαιμού Πρεσπών, ώστε να μπορούν να φιλοξενούν δραστηριότητες και υπηρεσίες στους τομείς της εκπαίδευσης, του πολιτισμού και του αθλητισμού!

  Επιπλέον, η COSMOTE έχει διοργανώσει μία σειρά από πολιτιστικές- εκπαιδευτικές δράσεις, καθώς και προγράμματα προληπτικής ιατρικής και θεραπευτικής παρέμβασης που απευθύνονται στους κατοίκους των Πρεσπών για όλο το χρόνο!

  Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, η COSMOTE παραδίδει τα 2 έργα στο Δήμο Πρεσπών και σας προσκαλεί όλους σε μία ημέρα δημιουργικών δραστηριοτήτων, στις 10:30 στην Βιβλιοθήκη του Λαιμού και στις 12.30 στο Πατουλίδειο Αθλητικό Κέντρο για να δούμε μαζί το όνειρο της Σόνιας να γίνεται πραγματικότητα, δίνοντας πνοή στον ακριτικό μας τόπο!

Η εκδήλωση θα κινηματογραφηθεί για διαφημιστική προβολή, ενώ για τη συμμετοχή σας στα δημιουργικά εργαστήρια καλό είναι να δηλώσετε συμμετοχή όσο το δυνατόν νωρίτερα στο Δήμο!"


Tequillers LIVE στον Άγιο Παντελεήμονα…

  Ο Πολιτιστικός – Μορφωτικός Σύλλογος Αγίου Παντελεήμονα διοργανώνει συναυλία με τους Tequillers το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στο Κέντρο Νεότητας Αγίου Παντελεήμονα στις 21:30.



ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΣΤΟ ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ

  Ο Προοδευτικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Ξινού Νερού σας προσκαλεί στην Έναρξη του Καρναβαλιού,  που θα γίνει την Κυριακή 24/2/2013 στις 21:30 στο Κοινοτικό Κατάστημα στην κεντρική Πλατεία του χωριου. 

Σας περιμένουμε όλους για το πρώτο αποκριάτικο πάρτι του 2013!!!!! 


  Το Ωδείο Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας διοργανώνει συναυλία  με την ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΣΑΞΟΦΩΝΩΝ ΚΟΥΚΛΟΥΞΣΑΞ του Δημοτικού Ωδείου Θέρμης και το ΦΩΝΗΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ της Λίζας Κωνσταντοπούλου, με τίτλο «La vita e bella», μια μουσική παράσταση με επιτυχίες του θεάτρου, κινηματογράφου και μιούζικαλ. 

  Η συναυλία θα γίνει στη Φλώρινα το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 9 μ.μ. στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου «Θ. Αγγελόπουλος» και την Κυριακή 11:30 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμυνταίου.

  Η συναυλία της Φλώρινας έχει έναν εκπαιδευτικό χαρακτήρα για το Ωδείο, καθώς θα προηγηθεί εργαστήριο – ανοιχτή πρόβα στο κοινό, το Σάββατο 10 π.μ. έως 1 μ.μ., όπου θα συμπράξουν οι τάξεις μοντέρνου τραγουδιού, κλαρινέτου, σαξοφώνου και η Μικτή Χορωδία που θα συμμετέχουν και στη συναυλία.

  Επίσης στην ηχοληψία θα συνεργαστούν με τον τεχνικό ήχου που θα καλύψει τη συναυλία, οι μαθητές του τμήματος μουσικής τεχνολογίας του Ωδείου με επικεφαλής τον καθηγητή τους,


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Αμυνταιωτών Θεσσαλονίκης

Ο Σύλλογος Αμυνταιωτών και Περιχώρων Θεσσαλονίκης «Ο ΑΜΥΝΤΑΣ», σας προσκαλεί στο φετινό ετήσιο χορό που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23/2/2013 στο ξενοδοχείο «CAPSIS», (Μοναστηρίου 18), ώρα 8.30 μ.μ.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από το 5μελές μουσικό συγκρότημα «ΝΕΟΣ ΗΧΟΣ». Διαθέσιμα κρασιά θα είναι κόκκινο, λευκό και ροζέ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ.



   Η "Φλώρινα των Τεχνών & των Παθών" στην Αθήνα

  Η ηλεκτρονική εφημερίδα Florine@ (florineanews.blogspot.com) και ο Σύλλογος των εν Αθήναις Φλωρινιωτών «Ο Φίλιππος» σας προσκαλούν στην προβολή του ντοκιμαντέρ της Σοφίας Αντωνακάκη και του Γιώργου Ντάλη  "Φλώρινα των Τεχνών & των Παθών" την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013, στις 11 π.μ. στην αίθουσα προβολών της «Ταινιοθήκης της Ελλάδος», Ιερά Οδός 48, (Μετρό Κεραμεικός). 
  Θα ακολουθήσει συζήτηση με τους: Νίκο Κωνσταντόπουλο, Δικηγόρο, πρ. Πρόεδρο «Συνασπισμού», Γιώργο Κόκκινο, Ιστορικό, Καθηγητή Πανεπιστημίου, Στέλιο Κούλογλου, Δημοσιογράφο.
  Συντονίζει ο Καρδιοχειρουργός Παντελής Αργυριάδης
 Είσοδος Ελεύθερη
 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.