Κάμερα κατέγραψε τα σοβαρά επεισόδια που εκτυλίχθηκαν έξω από την
αίθουσα όπου εκείνη την ώρα παρουσίαζε το βιβλίο του, ο στρατηγός ε.α. Φράγκος
Φραγκούλης στα Χανιά.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...
Η ομάδα των 25 με 30 ατόμων που είχαν συγκεντρωθεί έξω από την αίθουσα,
πέταξαν φέιγ-βολάν, φώναζαν συνθήματα και προσπάθησαν να εισβάλλουν στο χώρο
της εκδήλωσης.
Από την αίθουσα όπου ο Φράγκος Φραγκούλης παρουσίαζε το βιβλίο του,
βγήκαν ορισμένα άτομα το οποία συνεπλάκησαν με τους συγκεντρωμένους και έτσι ο
χώρος έξω από τον οποίο πραγματοποιούνταν η εκδήλωσε μετατράπηκε σε πεδίο μάχης.

Kαλά οι κρητικοί δεν γεμίζουν τα ψηλά καπέλα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤα εκσφενδονίζουν αν πάρουν χαμπάρι το παραμικρό.
Έχω μια απορία, γιατί πρέπει καθένας που έχει υπηρετήσει σε κάποιο υψηλό πόστο μετά να γράψει βιβλίο; Και μάλιστα, εν πολλοίς, να στρέφεται και κατά των όσων υπηρετούσε μέχρι πρότινος.
ΑπάντησηΔιαγραφήΔηλαδή με αυτήν τη λογική μια μέρα θα γράψει και ο κύριος Ιορδάνης Μπάντης για όσους είχαν καβαλήσει το καλάμι επί ημερών του κυρίου κυρίου σπουδαίου Ιωσηφίδη, δημάρχου Αμυνταίου
Εγώ θα έλεγα καλύτερα κόμη.
Κι όμως το Αμύνταιο με όλα του τα αρνητικά ένα πράγμα δε σηκώνει: την αριστοκρατία και την ψευτομαγκιά !
Δε χρειαζόμαστε αριστοκράτες εδώ, δεν είναι αυτό που του χρειάζεται του Αμυνταίου.
Αριστοκράτες που θα μοιράζουν όχι δουλειά αλλά δουλεία με αντάλλαγμα την ψήφο, γιατί αυτό γίνεται στην αρχαιολογία.
Κύριε δήμαρχε μπορεί ως Αθηναίος να μας υποτιμήσατε εδώ και φυσικά να μη γνωρίζεται λόγω της πολυάσχολης επιχειρηματικής σας δραστηριότητας αλλά να ξέρετε πως η ψήφος δεν ανταλλάσσεται.
Προς 10:26 μ.μ.
ΑπάντησηΔιαγραφή"γιατί πρέπει καθένας που έχει υπηρετήσει σε κάποιο υψηλό πόστο μετά να γράψει βιβλίο; Και μάλιστα, εν πολλοίς, να στρέφεται και κατά των όσων υπηρετούσε μέχρι πρότινος."
Προφανώς δεν έχεις ιδέα για το περιεχόμενο του βιβλίου. Το βιβλίο προτείνει μαι πολιτική αντιμετώπιση του προβλήματος που λέγεται Τουρκία.
"Δηλαδή με αυτήν τη λογική μια μέρα θα γράψει και ο κύριος Ιορδάνης Μπάντης για όσους είχαν καβαλήσει το καλάμι επί ημερών του κυρίου κυρίου σπουδαίου Ιωσηφίδη, δημάρχου Αμυνταίου"
Τότε θα έγραφε αυτοβιογραφία.
"αλλά να ξέρετε πως η ψήφος δεν ανταλλάσσεται"
Μωρε ανταλλάσεται...