Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

«Τεχνικές Διαπραγμάτευσης»…



  Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αμυνταίου – ΔΗ.Κ.Ε.Α. ανακοινώνει ότι το θέμα της εισήγησης του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου  που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 23/01/2013, από 18:00 έως 21:00 στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου είναι: «Τεχνικές Διαπραγμάτευσης»…

  Εισηγητής του συγκεκριμένου θέματος είναι ο κ. Κουτρούκης Θεόδωρος, Επίκουρος Καθηγητής Τμήματος Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης Πανεπιστημίου Αιγαίου.
  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο της ΔΗ.Κ.Ε.Α. 2386020044 καθώς και στο τηλέφωνο της συντονίστριας στο 2386022965.
Ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΔΗ.Κ.Ε.Α
Γεώργιος Ψαλλίδας

2 σχόλια:

  1. Μπραβο στη μικρη Ζωη και στον προπονητη της για την επιτυχια τους.Ενα μεγαλο μπραβο ομως και στον Αμυντα και ιδιαιτερα στην επιτροπη του χαντ μπολ γιατι απεδειξαν οτι πραγματικα αγαπουν τον αθλητισμο.Δεν ειναι συνηθισμενο φαινομενο να βραβευουν οι συλλογοι αθλητες αλλων συλλογων.Ηταν ενα καλο παραδειγμα για ολους τους αθλητες, για ολα τα παιδια μας.Για αλλη μια φορα ο Αμυντας απεδειξε οτι ειναι μεγαλος συλλογος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε λάθος μέρος έβαλες το σχόλιο ρεεεεε!!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.