Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Τεχνικές Διαπραγμάτευσης, από το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο στο Αμύνταιο…



  Μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εισήγηση παρουσιάστηκε στο πλαίσιο των εργασιών του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου από τον Επίκουρο Καθηγητή Τμήματος Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης Πανεπιστημίου Αιγαίου, κ. Θεόδωρο Κουτρούκη, με θέμα «Τεχνικές Διαπραγμάτευσης».

  Ο κ. Κουτρούκης αναφέρθηκε σε τεχνικές ανάλυσης της κατάστασης, προετοιμασίας και εφαρμογής της διαδικασίας διαπραγμάτευσης, όπως επίσης και σε εργαλεία διαπραγμάτευσης. Σημαντικό επίσης στοιχείο της εισήγησής του ήταν η αναφορά σε παραδείγματα επίλυσης διαφορών μέσω διαπραγμάτευσης.
  Το Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο έχει 110 εγγεγραμμένους φοιτητές, ωστόσο τις εισηγήσεις παρακολουθούν κάθε εβδομάδα περισσότεροι από 150 συμπολίτες μας. Πρόκειται δηλαδή για μία ιδιαίτερα αξιόλογη πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αμυνταίου, που αγκαλιάστηκε από την τοπική κοινωνία του Δήμου Αμυνταίου και συμβάλει στην ανάπτυξη των γνώσεων και των δεξιοτήτων όσων συμπολιτών μας επιθυμούν να συμμετέχουν στις εργασίες του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Αμυνταίου

4 σχόλια:

  1. γ@μ@τη φωτογραφια! Τα λεει ολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το γραφείο τύπου του δήμου τα βγάζει όλα,τουλάχιστον έτσι υποτίθεται!Για την ποινή και το πρόστιμο που έφαγε κάποια εταιρία που δραστηριοποιείται στα ορυχεία και στα αρχαιολογικά γιατί δεν μας ανακοινώνει τίποτε?Μήπως δεν συμφέρει να ακούγεται προς τα έξω?Όταν κάνουνε ανανκοινώσεις να κάνουνε για όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστά!
      Δυστυχώς ο νυν δήμαρχος το μείζον θέμα για τον τόπο μας, αυτό της ενέργειας, το χειρίζεται λάθος και καθαρά για ιδιοτελείς σκοπούς, είναι πλέον πασιφανές σε όλους.
      Επίσης τι θα γίνει με το πραγματικά πρωτόγνωρο πρόβλημα αυτό με τις λακκούβες των δρόμων του Αμυνταίου; Πριν προλάβουμε να τις μάθουμε και να 'χουμε το νου μας ανοίγουν άλλες. Θα δοθεί λύσει επιτέλους ή μόνο λίγους μήνες προ των εκλογών;
      Και επειδή δεν έχομε όλοι οκνή μνήμη, θυμούμαι πως ο πρώην δήμαρχος Αμυνταίου δεν είχε αφήσει την πόλη του Αμυνταίου.

      Μιχαήλ Αμύνταιο.

      Διαγραφή
  3. Η πρώτη φωτογραφία τι μας δείχνει;
    ¨οτι οι επίσημοι πηγαίνουν τις πρώτες φρές και μετά νέμα ενδιαφέρον για μάθηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.