Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Αναβολή των μαθημάτων του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Αμυνταίου…



  Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αμυνταίου – ΔΗ.Κ.Ε.Α. ανακοινώνει ότι λόγω του εορτασμού των Τριών Ιεραρχών την Τετάρτη 30/01/2013, δεν θα πραγματοποιηθεί μάθημα στα πλαίσια του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου.

  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο της ΔΗ.Κ.Ε.Α. 2386020044 καθώς και στο τηλέφωνο της συντονίστριας στο 2386022965.
Ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΔΗ.Κ.Ε.Α
Γεώργιος Ψαλλίδας

9 σχόλια:

  1. Προς διευκρίνιση αναφέρεται ότι δεν έχουμε αναβολή μαθημάτων, απλά δεν θα πραγματοποιηθεί το συγκεκριμένο μάθημα.

    Το μάθημα στις 06/02/2013 θα πραγματοποιηθεί κανονικά

    Χρήστος Θωμαΐδης
    Δ/ντης ΔΗ.Κ.Ε.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αύριο αναβάλλεται και σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει!Έρε γλέντια με την φάση που θα γίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι απίστευτο το πόσο χαιρέκακος και εμπαθής είσαι. Θα πρότεινα να έρθεις στα μαθήματα για να καταλάβεις για τι πράγμα πρόκειται. ΄Ισως η σημαντικότερη δράση πολιτισμού που έχει γίνει το τελευταίο διάστημα στο Δήμο.

      Αν έχεις ασκήσει διοίκηση από οποιαδήποτε θέση στο Δήμο ή διεκδικείς να ασκήσεις στο μέλλον, κάτσε στο πλάι γιατί είσαι επικίνδυνος για το σύνολο και για την οικογένειά σου, καθώς και αυτή θα μπορούσε να επωφεληθεί από τα μαθήματα. Μη ξεχνάμε ότι στα μαθήματα έρχονται και άτομα από Πτολεμαϊδα και Φλώρινα, με ότι αυτό συνεπάγεται για το Αμύνταιο

      Διαγραφή
    2. Όχι φίλε μου δεν είναι έτσι, δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια καλά οργανωμένη επιχείρηση προβολής του κυρίου Ιωσηφίδη και τίποτε άλλο!
      Έχει δίκιο ο δημότης που εξεγείρεται.
      Πιστεύω να μου επιτρέπεις να έχω και εγώ τη γνώμη μου, κάτι ξέρω και εγώ, παρακολουθώντας τα πράγματα τόσο χρόνια που ενδεχομένως εσύ να έλειπες για σπουδές.
      Είναι τυχαίο το ότι πριν καν γίνει βιάστηκαν οι του δημάρχου να το καπελώσουν;


      Με πραγματικά φιλικά αισθήματα προς τον 8:57π.μ.

      Υ.Γ: Η κριτική δε στρέφεται προς εσέ αλλά προς όλους αυτούς που χρησιμοποιούν αθηναίικα τερτίπια, για προφανείς ιδιοτελής σκοπούς.

      Διαγραφή
    3. Ας μείνουμε στην ουσία του πράγματος επομένως, η οποία δεν είναι τίποτα άλλο παρά η μετάδοση γνώσεων, εμπειριών, βιωμάτων. Καλύτερα που υπάρχει λοιπόν, παρά να μην υπήρχε και αυτό στο Δήμο μας. Επιπλέον, μέσα από την Ακαδημία των Πολιτών μπορεί κάποιος να βρει μεγάλη και ενδιαφέρουσα θεματολογία προς μελέτη. Χαρακτηριστικό είναι και το σχόλιο του πόσο ευχαριστιώμαστε τα μαθήματα από τον παρακάτω σχολιαστή.

      Επίσης με πραγματικά φιλικά αισθήματα στον 10:34 π.μ

      Διαγραφή
  3. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΜΑΘΗΜΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ.ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΟΙΗΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΚΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχουμε δει ποσο αγαπανε τον πολιτισμο στο δημο μας...και τα γραμματα και τις τεχνες γενικοτερα...μονο οτι εχει να κανει με την προβολη τους τους απασχολει δυστυχως. Σε οτιδηποτε το στενο μυαλο τους δε βρισκει πιθανοτητα κερδους (και δεν εννοω οικονομικου), του γυριζουν την πλατη..Το κανανε στο παρελθον θα το κανουν ξανα και στο μελλον κι εδω θα μαστε να το καυτηριασουμε και παλι..

      Διαγραφή
    2. Για να μην κοροϊδεύουν τον κόσμο μερικοί:
      Αυτά σε σεμινάρια (που προσπάθησαν εκεί στην ΔΗΚΕΑ - Γιαννιτσοπούλου και λοιποί- να τα προβάλουν ως πανεπιστημιακά μαθήματα που ανοίγουν προοπτικές για το μέλλον κλοιπά κουραφέξαλα), είναι όντως μια ωραία ιστορία.
      Οι τύποι που τα διοργανώνουν πηγαίνουν και ζητούν την στήριξη του δήμου σε πάρα πολλές πόλεις της Ελλάδας. Την στήριξη του δήμου την ζητούν γιατί έχουν λόγους έξυπνους. Βάζουν τον δήμο να προβάλει (δωρεάν) γι αυτούς τα σεμινάρια, αυτοί αυξάνουν τους συμμετέχοντες άρα και τα έσοδα, οι πολίτες του εκάστοτε δήμου είναι ευχαριστημένοι γιατί τα θέματα είναι ενδιαφέροντα, οι του δήμου (ΔΗΚΕΑ στην περιπτωσή μας) επίσης ευχαριστημένοι. Οι πρόεδροι φαίνονται ως μάγκες, το ίδιο και οι υπάλληλοι, όπου προσπαθούν να περάσουν σδτον κόσμο ότι χαρη σε αυτούς οι πολίτες απολαμβάνουν το λαικό πανεπιστήμιο.
      Είδατε; Όλοι ευχαριστημένοι!

      Διαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.