Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Απαντήσεις σε ερωτήματα για την υγεία, την παιδεία, τον αθλητισμό και τα αδέσποτα, από τον Δήμαρχο Αμυνταίου…



  Απαντήσεις σε ερωτήματα που του ετέθησαν, έδωσε ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Μάκης Ιωσηφίδης, όσον αφορά, την κατασκευή Μουσικού Σχολείου στο Αμύνταιο, την μετακίνηση της Παιδιάτρου από το Κέντρο Υγείας Αμυνταίου, τον εμβολιασμό των αδέσποτων ζώων, καθώς και για την θέρμανση στο ΔΑΚ Αμυνταίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…


25 σχόλια:

  1. ΤΙ ΛΕΕΙ ΡΕ Ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ. ΕΧΕΙ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΑΚ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΥΟ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ! ΛΙΑΣΗ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΡΥΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ; ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άρε Λιάση,να κάθεσαι ανενεργός και να ακούμε τώρα τα ατοπήματα αυτού του ανθρώπου που έχει πλήξρη άγνοια και λέει μόνο ψέματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κλειστό γυμναστήριο κ.δήμαρχε είναι φέτος μόνιμα παγωμένο!Τα παιδιά δεν συμμετέχουν λόγω του κρύου!Μπράβο σας για την ενέργειά που καταφέραται να διώξετε του αθλητές.Όταν έχει 8-10 βαθμούς δεν μπορεί κανένας να γυμναστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να πας να κανεις χειμερινα μπανια στην πισινα του για να μαθεις στο κρυο ρεε

      Διαγραφή
    2. Ο ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ (ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ) ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ ΜΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΣΗΣ, ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΜΑ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑΤΟΝ ΔΗΜΟ –ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΣΗΦΙΔΗ), ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΒΟΥΛΟΣ, ΑΧΡΩΜΟΣ ΚΑΙ ΑΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο BIG MAK. ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ, ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΠΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ, ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΡΕΖΙΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΣΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ BIG MAK. ΚΑΝΤΗΝ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΑΚΗ ΣΟΥΚΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ. ΧΑΝΕΙΣ ΦΙΛΕ, ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ, ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. «ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΜΕ ΕΛΕΓΕΣ» ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΔΗΛΩΝΩ (ΑΚΟΜΑ)……..

      Διαγραφή
  4. Δημαρχε τα προεκλογικα σου φιλαδια εκει που αναφεροσουν για τα αδεσποτα τα εχεις; Η διαβαζεις παπαγαλια αυτα που σου γραφει ο εκατομμυριουχος συμβουλος σου;
    Ησουν καθετος στην δημιουργια Δημοτικου Κυνοκομειου, ελεγες περι προστασιας ζώων και ανθρώπων και....πηρες ψηφους για αυτο.
    Δεν νομιζω να εχεις την αισθηση οτι ειμαστε ολοι μακακες ετσι; Λιγο πιο περα απο την παρεα σου υπαρχουν ΕΝΕΡΓΟΙ πολιτες που δεν θα ανεχτουν άλλο τις αερολογιες σου. Και θα το δεις συντομα αυτο,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΛΕΕΙ.ΔΕΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ.ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.......Ο ΝΩΗΜΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ......."υπάρχουν και αυτοί οι φιλόζωοι.....που επικαλούνται το πρόβλημα....." ΕΛΕΟΣ!!!! Ευτυχώς να λες κ. Δήμαρχε που υπάρχουν και "αυτοί οι φιλόζωοι" να σε ξυπνάνε λιγάκι γιατί η οδηγία για τον εμβολιασμό των αδέσποτων για τη λύσσα έχει έρθει καιρό τώρα αλλά ενέργειες ξεκινήσατε να κάνετε όταν ήρθε επιτροπή της φιλοζωικής και σας έθιξε το θέμα! Αναφέρατε ποτέ κ. Δήμαρχε πως όταν ήρθε η επιτροπή της Φιλοζωικής, η οποία κυνηγούσε ένα ραντεβού μαζί σας επί βδομάδες, την δεχτήκατε με φωνές και με κουβέντες όπως "...ο Δήμος δεν είναι υποχρεωμένος....ο Δήμος δεν είναι υπεύθυνος....ο Δήμος δεν....ο Δήμος δεν....ο Δήμος δεν.............δεν,δεν,δεν..........Φιλόζωοι επίσης ενημέρωσαν την αρμόδια αντιδήμαρχο ότι όλο αυτό για τον εμβολιασμό των αδέσποτων μπορεί να γίνει και με εθελοντική ομάδα απλών πολιτών, δεν είναι απαραίτητο να "υποχρεώσετε" κάποιον υπάλληλο του δήμου σας...επίσης σας ενημέρωσαν και για το γεγονός ότι μπορείτε σαν Δήμος να ζητήσετε τη βοήθεια κάποιου μπόγια και σας τον πληρώνουμε και εμείς κ. Δήμαρχε "αυτοί οι φιλόζωοι".... Αν ήξερες λίγο από Συλλόγους θα ήξερες πως η ύπαρξή τους βασίζεται στον εθελοντισμό... γιατί όταν πέφτουν οι φόλες σας βροχή ποιον παίρνουν τηλ.; εσάς; ΟΧΙ.... εμάς παίρνουν οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες που βλέπουν τα ζώα να σπαρταρούν μέσα σε φριχτούς πόνους.... εμείς τρέχουμε τα ζώα στους γιατρούς...εμείς τα ταΐζουμε....εμείς....εμείς.....εμείς..... και τι νομίζεται πως τα Δημοτικά κυνοκομεία λειτουργούν χάρη στους δημοτικούς υπαλλήλους που υποχρεώνονται να κάνουν αυτή τη δουλειά; ΟΧΙ.... από ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ!!!!!! ΝΤΡΟΠΗ στην τοπική αυτοδιοίκηση του δήμου μας για τις απόψεις τους και την απαξίωση ενός μεγάλου μέρους των δημοτών αλλά και ψηφοφόρων της.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ/ή Ανώνυμος 29 Ιανουαρίου 2013 - 10:04 π.μ.παρόλο που συμφωνώ απόλυτα μαζί σας όπως στρώσατε ας κοιμηθείτε γιατί μετά από τόσα χρόνια θα έπρεπε να ξέρετε ότι έχουμε αυτό που ψηφίζουμε κι όχι αυτό που αξίζουμε. Την επόμενη φορά λοιπόν με μυαλό.... Κάποιος που δεν ήταν ψηφοφόρος τους....

      Διαγραφή
    2. Δυστυχώς για όλους μας κ.δήμαρχε αλλά και για σένα ιδιαίτερα,ο ανωτέρω έχει απόλυτο δίκιο.Για να κλείσουμε ραντεβού να σε δούμε κάναμε ΑΜΑΝ!Ήσουν μέσα στο γραφείο του δημάρχου και προσπαθούσες να λύσεις διάφορα θέματα της προσωπικής σου εργασίας και εταιρίας!Δεν σου ζητήσαμε τίποτε,αλλά να αγοράσει ο δήμος τα εμβόλια και θα τα κάνουμε εμείς ως σύλλογος με δικό μας κτηνίατρο και δικά μας μέσα,τα οποία θα χρηματοδοτήσουμε οι ίδιοι.Εσείς όμως αλλού σφυρίζαται,έτσι κ.Λιάση?Ξέρεται θα έρθει η ώρα που θα σας φάνε τα αδέσποτα!!!!!!

      Διαγραφή
  7. Εγώ ένα πράγμα ξέρω ότι ο νυν δήμαρχος Αμυνταίου, βγήκε με τις πλάτες του πρώην βουλευτή του νομού μας, Γιώργου Λιάνη, -τον οποίο προσωπικά τον εκτιμώ βαθύτατα- αλλά τώρα, θα κονταροχτυπηθεί μόνον με τις δικές του με τον κύριο Θεοδωρίδη γι' αυτό και δείχνει τρομαγμένος.
    Ας μη γελιόμαστε δε βγήκε μόνο από τη συνδρομή των γαλάζιων golden boys που κατά τη γαλάζια εξαετής επέλαση βολεύτηκαν ποικιλοτρόπως.
    Ποιος τους έχει σε υπόληψη αυτούς;
    Και το περίεργο είναι πως ενώ ευνοήθηκαν σαν συνδυασμός από το Λιάνη και πάρα πολλούς πασοκτσήδες, το βρίζουν κι από πάνω το ΠΑΣΟΚ, λες και η ΝΔ δεν έφταιξε για εδώ που φτάσαμε.

    Εσείς είχατε πει κύριε δήμαρχε, καθώς μας ήρθατε από μακριά πως θα τα αλλάξετε όλα!
    Εσείς το είπατε και εμείς το ακούσαμε καλόπιστα με τα αυτιά μας.
    Όμως αυτό που βλέπουμε με τα μάτια μας είναι κάτι άλλο, και αυτό το άλλο δεν είναι παρά μια καλά οργανωμένη ομάδα που δεν ενδιαφέρεται παρά μόνον για τα δικά τις συμφέροντα, όποια κι αν είναι αυτά.
    Προς τι; τόσους καλοπληρωμένους συμβούλους εν καιρώ κρίσης κύριε δήμαρχε.

    Και μια φιλική συμβουλή από καρδιάς σε κάποιους παριστάμενους του δημάρχου οι οποίοι είναι στελέχη της ΝΔ και έχουν φιλοδοξίες, αν θέλουν να έχουν μέλλον στην πολιτική, τότε πρέπει να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους όσον αφορά τις πρακτικές του δημάρχου.
    Μιχαήλ Αμύνταιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κιάνα για σένα χτυπάει η καμπάνα!Όσο για τον Λιάση,αυτόν τον κυνηγάνε από παντού!Τον συκτήρισε ο ΣΥΡΙΖΑ,τον έστειλε η ΔΗΜΑΡ,ε αν έμεινε κάτι άλλο θα το λουστεί και αυτο!

      Διαγραφή
  8. Μήπως τα νούμερα δεν βγαίνουν για το πετρέλαιο στο ΔΑΚ και για αυτό δεν αναφέρθηκαν; Μήπως είναι εμπαιγμός για όλους αυτούς τους ανθρώπους που αγωνίζονται για τους νέους μας; Μήπως ο Αριστερός Λίασης έπρεπε να ΝΤΡΈΠΕΤΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΙ ΕΣΥ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΕ, ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΣΤΑ ΕΜΑΘΑ.... ΘΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΠΙΣΝΕΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΜΑΖΙ, ΕΤΣΙ; ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΣΕΞΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ30 Ιανουαρίου 2013 στις 1:43 π.μ.

      Φανταστείτε τον Κο ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ με κουστούμι και γραβάτα να κάνει "μπίζνες" στα Βαλκάνια.
      χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  10. τελικα ο κυριος μακης ολους τους εχει βολεψη με καλους μισθους δημοτικους συμβουλους,συμβουλους,παρατρεχαμενους απο τησ πλατες των δημωτων και ολοι τους εχουνε γινει υποτακτικοι στον μεγαλο σουλτανο. και ολοι τους απο προσωπικοτιτα μηδεν ερε φολα που θα πεσει στισ εκλογες και δεν ντρεπονται καθολου εχουν παρει σβαρνα τα χωρια και διαφημιζουν τα εργα που θα..... κανουν ντροποι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εσύ Γιώσκο περνάς καλά στην sauna που ο δήμαρχος μας νομίζει ότι είναι το ΔΑΚ για αυτό δεν λες τίποτα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Υπάρχει μια λέξη κ. δήμαρχε, κ. Λιάση και οι λοιποί που λέγεται "τσίπα".....
    ένας αντιπολιτευόμενος "ψεύτης"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν ξέρω τί είπε ο Ιωσηφίδης δεν άκουσα πόσα "θα" χρησιμοποίησε. Δεν πιστεύω να έχει λεφτά ο δήμος και να τα κρατάει στη ντουλάπα. Στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε έχει κάνει πολλά περισσότερα από τον δήμαρχο "των έργων". Θυμάστε τους καιρούς που οι κυβερνητικοί κατέβαιναν Αθήνα και οι δικοί τους φρόντιζαν να τελειώσουν οι δουλειές τους και να πάρουν το χρήμα προς τα πάνω? Τί έγινε τότε στο Αμύνταιο? Απορώ όμως πού κολλάει ο Λιάσης σε όλα τα σχόλιά σας. Εσείς οι δήθεν φίλοι του Λιάση που πάντα θέλατε το καλό του όμως παραδόξως ψηφίζατε Θεοδωρίδη. Αυτά που λέγατε και λέτε στον Λιάση πηγαίνετε να τα πείτε στον Θεοδωρίδη. Να τον " συμβουλέψετε ". Θα σας τα δώσει στο χέρι, θα μπείτε black list και θα φύγετε τραγουδώντας. Φταίει ο Λιάσης που πάντα με σας κρατάει ισορροπίες και δε σας συχτηρίζει να τελειώνει. Τα μουφικά ρουφιανάκια. Ψυχοπονιάρηδες. Σκέφτεστε ακόμη και τον πολιτικό χώρο του Λιάση. Τώρα θα σας ερχόταν γάντι η κόντρα Λιάση Ιωσηφίδη και αρχίσατε και μιλάτε στο όνομα του Λιάνη. Ευτυχώς δεν θα περάσει η στημένη σας προβοκάτσια. Ο Λιάνης είναι ΓΑΤΑ όπως πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Λιάνης δε νομίζω να λερώσει το όνομά του καλέ μου φίλε! Γιατί να ασχοληθεί ο επί εικοσαετίας και άνω βουλευτής του νομού μας με κάτι μεμπτό και σίγουρα αξιοκατάκριτο.

      Διαγραφή
    2. mono pou tora ton epiase to pontiki xaxaxa ante apodo oloi gia tin parti tous doylevoun

      Διαγραφή
    3. ΕΛΑ ΠΟΥ ΓΑΤΕΨΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΩΣ!!!

      Διαγραφή
  14. Στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε ο δήμος Αμυνταίου πήρε τους πόρους που και τις προηγούμενες χρονιές έπαιρναν οι Καποδιστριακοί πρώην δήμοι και κοινότητες και δεν έστησε τις δομές που έπρεπε να στήσει (βλ. πολεοδομία). Χρήματα δεν έχει αλλά όχι λόγω της κρίσης αλλά λόγω της σπατάλης σε έργα βιτρίνας ή καλύτερα ίδιου οφέλους. Ας παραθέσουμε κάποια από αυτά:
    ανακαίνιση του δημαρχειακού μεγάρου (με ίδιους πόρους - χωρίς πρόγραμμα)
    αλλαγή κουφωμάτων παλιού δημοτικού σχολείου(με ίδιους πόρους - χωρίς πρόγραμμα)
    εκδηλώσεις Βεγορίτιδας Ρέμος κτλ (8500 ευρώ στα ταμεία της ομάδας - 0 στα ταμεία του πολιτιστικού που χρόνια τώρα αγωνίζεται)
    έχω κι άλλα αν θέλεις....


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΛΟΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΖΗΤΕ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΣΤΩ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δυο τρεις κουβέντες προς τον αγαπητό κύριο Κώστα και τους λοιπούς δημοτικούς συμβούλους τού συνδυασμού του.


    Πρώτον, πρέπει να ασκείτε αντιπολίτευση εστιάζοντας περισσότερο στα προβλήματα τα οποία και θα δημοσιοποιείτε, κατόπιν, οπωσδήποτε, για να τα μαθαίνει ο δημότης.

    δεύτερον, μετά από κάθε δημοτική συνεδρία θα πρέπει και εσείς μέσω τούτου του blog να δημοσιοποιείτε τα της συνεδρίας και τις θέσεις σας, και αυτό, γιατί μέσω του blog : Ανεμοζάλη Ανάποδη, ο δήμαρχος, αγαπητέ κύριε Κώστα, φίλε και γείτονα Αποστόλη και γιατρέ, περνάει μόνον τα δικά του μηνύματα διαστρεβλώνοντας πολλές φορές την αλήθεια.

    Τρίτον, απορώ πως δεν έχετε αντιληφθεί κάτι απαράδεκτο που συμβαίνει στις μέρες μας και δεν το καταδικάζετε εντόνως.
    Το τελευταίο είναι πολύ σοβαρό!

    Προς το συνδυασμό του κυρίου Θεοδωρίδη.
    Δ. Μιχαήλ, Αμύνταιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.