Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Το κελάρι μας… στα χέρια σας!



Μια πρωτοπόρα ιδέα και εφαρμογή, από την Ταβέρνα ΠΑΣΠΑΛΗΣ…

  Ήρθε η ώρα το κελάρι μας να έρθει στο τραπέζι του κάθε οινόφιλου επισκέπτη μας! Η λίστα κρασιών του εστιατορίου πλέον δίνεται σε tablet, είναι μια εφαρμογή που δίνει πολλές δυνατότητες και πληροφορίες παράλληλα για το κάθε κρασί (foto κρασιού, πλήρη περιγραφή, ποικιλία, χρονιά, περιοχή κ.α.)

  Οι φίλοι μας έχουν την δυνατότητα να γνωρίζουν με πολύ πιο εύκολο τρόπο περισσότερα στοιχεία για το κρασί που θα επιλέξουν να συνοδέψουν το γεύμα τους.   Μπορούν να γίνονται μέλη του wine club, να καταχωρούν στο προσωπικό τους λογαριασμό το κρασί που έχουν επιλέξει και να το βαθμολογούν. Έτσι δημιουργούν την προσωπική τους κάβα στο εστιατόριο! Με αυτή την διαδικασία θα γνωρίζουν τα κρασιά που έχουν καταναλώσει και πως τα έχουν βαθμολογήσει οι ίδιοι!

  Αναρωτιόμαστε πολλές φορές, τι κρασί να ποιούμε;

  Επιλέγοντας την «ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ», μπορούμε να επιλέξουμε το κρασί που θα ποιούμε με τα κριτήρια που θέλουμε εμείς! Αναζητούμε με την ποικιλία ή συνδυασμό ποικιλιών, ανά χρόνια, ανά παραγωγό, ανά περιοχή και βέβαια  ορίζουμε εμείς τα χρήματα που θα ξοδέψουμε!

  Είναι μια πρότυπη εφαρμογή όπου πιστεύουμε πως θα μας βοηθήσει όλους να μάθουμε και να αγαπήσουμε περισσότερο το ελληνικό κρασί!    

Στην υγειά μας!!!


Ταβέρνα Θωμάς

Σκλήθρο – Αμυνταίου 53075

www.agonari.gr  - email: info@agonari.gr

14 σχόλια:

  1. Πολύ καλή εφαρμογή!!!Πολύ εύκολο στην χρήση του,που μας μυεί στον κόσμο του κρασιού με την βοήθεια τις τεχνολογίας ipad.Τελικά η ταβέρνα "Θωμάς" δεν ξεχωρίζει μόνο για τις μοναδίκες γεύσεις αλλά και τις πρωτοποριακές ιδέες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εξερετική εφαρμογή! πολές πληροφορίες για το κρασί ξεχωριστό κομμάτι για το τοπικό αμπελώνα! εύκολο στη χρήση! τρομερή η αναζήτηση ζητάς αυτά που θες και τα χρήματα τα ορίζεις εσύ! μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εξαιρετικη ιδεα!! Συγχαρητηρια παιδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΕΙΣΤΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολλά μπράβο στην οικ. Πασπάλη. Προάγει εδω και δεκαετίες την γαστρονομία στον τόπο και τώρα πάει ενα σκαλι παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΟΣ Ο ΠΑΣΠΑΛΗΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ίσως δε θα ήταν πρέπον εγώ ως συγγενικό μέλος να συγχαρώ την οικογένεια του αδερφού μου για ένα ακόμη πρωτοποριακό βήμα για την περαιτέρω ανάδειξη της επιχείρησης που ξεκίνησαν στις 19 Απριλίου 1970 οι γονείς μας. Το πράττω όμως και συγχαίρω τα ανήψια μου που συνεχίζουν ακάθεκτοι και με πάθος για να κάνουν το καλύτερο, άριστο. Η ταβέρνα καθίσταται χώρος δημιουργικός, όπου η κάθε προσπάθεια εμπεριέχει διάθεση για έργα εξαιρετικά που προκύπτουν με το χρόνο και κλασικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μια ωραία, καινοτόμα εφαρμογή. "Παντρεύει" άριστα το παλιό με το νέο. Την ιστορία μιας φιάλης με την τεχνολογία ! Μπράβο σας παιδιά. Να έχετε πάντα τέτοιες νέες και πρωτοποριακές ιδέες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πραγματικά μια πτωτοποριάκη και εξερετική ιδέα!! Μπράβο στην οικ. Πασπάλη που προσπαθεί πάνω απο (4) δεκαετίες να μας μαγέυει με τις υπέροχες γεύσεις και τις μοναδικές ιδέες... Πάντα τέτοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η νεα αυτη εφαρμογη του εστιατοριου Πασπαλη ειναι πραγματικα πολυ εξυπηρετικη. Το εχουμε βιωσει και δινουμε ΑΡΙΣΤΑ γενικα για την εικονα, τα προιοντα που σερβιρουν και το σερβις.
    Ενας πελατης σας απο Πτολεμαιδα, (Γιωργος).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΣΚΛΗΘΡΟ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ,ΟΧΙ 4,10(ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ 10Λ) ΟΙ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΨΗ Η ΣΑΛΑΤΑ ΛΑΧΑΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΑΣ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ (ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΗΛ. ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ INTERNET)ΣΑΣ ΖΗΤΟΥΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. (τηλ 23860 31206 - 31080) ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΟΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 2,50€ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΧΑΝΟ Η ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.
      ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ!
      ΤΑΒΕΡΝΑ ΘΩΜΑΣ
      info@agonari.gr

      Διαγραφή
  12. Ανέκαθεν οι υπευθυνοι της ταβερνας στο Σκληθρο ήταν ευγενεστατοι και πολύ προσιτοι στις τιμες τους σε ότι γκουρμε πιατο προσεφεραν. Αξιζουν τις προσοχης και τις εκτιμησης ολων. Τετοιες προσπαθειες σπανιζουν στην Ελλαδα της κρισης. Είναι μια ζωντανη διαφημιση για τον τόπο. Συνεχιστε να μας εκπλησσετε ευχαριστα κυριοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.