Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Ποιος «μάγος» δεν έφερε δώρα στο Αμύνταιο;



 «Χριστούγεννα στο Αμύνταιο»...

  «Τιμωρήσατε το Αμύνταιο» ...με αυτά τα λόγια, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου Κώστας Θεοδωρίδης, κατηγόρησε τον Δήμαρχο Αμυνταίου για το γεγονός ότι η πόλη του Αμυνταίου δεν στολίστηκε έτσι όπως επιβάλει η περίοδος των εορτών των Χριστουγέννων…
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

  Από την πλευρά του ο Μάκης Ιωσηφίδης τόνισε ότι τα τελευταία 30 χρόνια στο Αμύνταιο δεν άλλαξε τίποτα και ότι στα χρόνια της θητείας του θα γίνουν όλα όσα δεν έγιναν όλα αυτά τα χρόνια!!! 






10 σχόλια:

  1. Μια φιλική συμβουλή
    Κύριε Θεοδωρίδη δεν αντιπολιτεύεστε σωστά και δυνατά, παρότι η νυν δημοτική αρχή έχει κάνει και συνεχίζει, αρκετά λάθη.
    Δυστυχώς η αντιπολιτευτική σας τακτική μειονεκτεί, ενώ θα μπορούσατε να ανατρέψετε δια μιας το θετικό κλίμα υπέρ αυτής.
    Οι λαβές που έχουν δώσει είναι αρκετές και δεν είναι και τόσο δύσκολος αντίπαλος ο δήμαρχος όσο ο ίδιος και οι προσκείμενοι σε αυτόν νομίζουν.
    Το παιχνίδι είναι μέχρι το καλοκαίρι να το θυμάστε αυτό, μετά...

    Αλλά πως να στρατευτεί κανείς μαζί σας και να σας βοηθήσει(θέλοντας και ο ίδιος να συνεισφέρει στα κοινά) αφού τους βλέπετε όλους με καχυποψία, όπως οι κλασικοί δεξιοί που ταμπελώνουν τους ανθρώπους σε δεξιούς και μη.
    Το συντομότερο δυνατό προβείτε σε πρόκληση του συνδυασμού σας προς νέους ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ταπα στους δημαρχους των τελευταιων 35-36 χρονων που θητευσαν στο Αμυνταιο. Βρισκει και κανει ο σωτηρας μας-σας και λοιπων προαστειων,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απορώ που ήξερε ο κ.δήμαρχος Αμυνταίου τι γίνονταν τόσα χρόνια στο Αμύνταιο,με τους άχρηστους κατ' αυτόν δημάρχους τόσων ετών!Ο ίδιος έλειπε από την περιοχή πάνω από σαράντα (40) χρόνια!Είναι δυνατόν να μην έχει καθόλου ίχνος ντροπής,τι νομίζει με αυτά που λέει?Ένα είναι σύγουρο,ότι ήρθε για άλλους σκοπούς και είναι απαράδεκτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευτυχώς ρε δήμαρχε ήρθες μετά από 40 και πλέον χρόνια απουσίας σου από την περιοχή για να μας σώσεις.Μόνο για ισχνές αγελάδες μιλάται και για περιορισμένα έσοδα,αλλά μπορείται να δίνεται στον κΡέμο πακέτο,πακτολό χρημάτων για τρεις ώρεςστους κολλητούς σας,ακόμη και στους αντιδημάρχους,συζύγους δημοτ,συμβούλων,στον περίφημο οδηγό σας και στους κολλητούς εργολάβους 105.000,00Ε για τον περισινό αποχιονισμό και ας μην έχουν τα σχολεία πετρέλαιο για να ζεσταθούν τα παιδάκια,τα παιδιά μας που πηγαίνουν σχολείο στο Αμύνταιο και γενικότερα στα σχολεία του δήμου Αμυνταίου,αλλά τι σας ενδιαφέρει,μήπως πάνε σε κρύα σχολεία τα παιδιά ή τα εγγόνια σας!Τελικά κ.δήμαρχε η ανέδειά σας δεν έχει προηγούμενο.Αλήθεια πως σε έκανε να κάθεσαι και να κάνεις τα πάντα γαργάρα κ.Λιάση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιο σχολειο εκλεισε ρε κιτρινε τυπε του μουφα επειδη δεν ειχε πετρελαιο. Ψευταρα ε ψευταρα πινοκιο.

      Διαγραφή
    2. "Αλήθεια πως σε έκανε να κάθεσαι και να κάνεις τα πάντα γαργάρα κ.Λιάση!"

      Είναι πολλά τα λεφτά Άρη!

      Διαγραφή
  5. Απορώ για ποιό λόγο δεν απάντησε ο κ.δήμαρχος στο ερώτημα του κ.Μπάντη για τις άσκοπες πολύωρες διακοπές του νερού?Μήπως τον θεωρεί παρίσακτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο δήμαρχος δεν απαντησε για να εχεις αποριες εσυ ανθρωπακο της κλειδαροτρυπας.

      Διαγραφή
  6. Το να κοιτά μόνο ο ένας απο τους τρείς, τους Δημότες στα μάτια ειναι τυχαίο;δεν νωμίζω!!!!1!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κανείς δεν σχολίασε τον τελευταίο στολισμό του Δήμου επί Θεοδωρίδη από τον πρώην αντίπαλό του, υποψ. του ΚΚΕ στις δημοτικές εκλογές, με τα γνωστά κλαδάκια στις κολώνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.