Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Ευχές από αθλητές του ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου…



  Λίγο πριν επιστρέψουν στις προπονήσεις, εν όψει των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων για το νέο έτος (13/1 Αναγέννηση Άρτας – Αμύντας Αμυνταίου), οι παίκτες του Αμύντα Αμυνταίου, Παναγιώτης Δημητρίου, Γιώργος Θεοχαρίδης και Θωμάς Χατζηπέτρου στέλνουν μέσω του ηλεκτρονικού τύπου τις ευχές τους για το 2013!!!

Παναγιώτης Δημητρίου: «Εύχομαι η νέα χρονιά να φέρει υγεία, αγάπη και ευημερία σε όλο τον κόσμο. Ο Αμύντας και τούτη τη χρονιά είναι υποχρεωμένος να συνεχίσει την ανοδική του πορεία, εκπροσωπώντας επάξια τη πόλη που γέννησε το χάντμπολ».
Γιώργος Θεοχαρίδης: «Εύχομαι το 2013 να είναι ένα ελπιδοφόρο και αισιόδοξο έτος για τους  Έλληνες, αλλά και για τον χώρο της χειροσφαίρισης. Ευελπιστώ όπως και όλοι, να περιοριστούν οι επιπτώσεις της οικονομικής συγκυρίας, προκειμένου η χώρα μας να σταθεί ξανά στα πόδια της και σταδιακά να ορθώσει το ανάστημα της».
Θωμάς Χατζηπέτρου: «Εύχομαι καλή και δημιουργική χρονιά για τους δημότες του Αμυνταίου. Στις δύσκολες εποχές, όπου ο αθλητισμός βιώνει τη δική του κρίση, όλοι στον Αμύντα (διοίκηση, προπονητές αθλητές/τριες) κάνουμε τα αδύνατα δυνατά, ώστε να διατηρήσουμε τον σύλλογο σε περίοπτη θέση».

5 σχόλια:

  1. παικταράδες και οι τρείς τους.Μη μασατε παλικάρια διπλό μέσα στην Αρτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε ρε φιρμες παιξτε λιγο και αφηστε τα λογια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παναγιώτη και Γιώργος κρατήστε τη σημαία της ομάδας ψηλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.