Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Πολύ ξύλο, δακρυγόνα και καρεκλοπόλεμος για την μεταφορά της εφορίας, σε Δεσκάτη Γρεβενών και Νάουσα. Στο Αμύνταιο!!!

Συνελήφθησαν ο Δήμαρχος Δεσκάτης και ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών!
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ. ΔΙΕΥΡΥΝΕΤΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ – (Α, πα-πα, εμείς στο Αμύνταιο είμαστε καλά(!) γιατρέ μου, τσιγάρο πρέφα και καφέ...)
 ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ...

  Επεισόδια σημειώθηκαν στη Δεσκάτη όταν μετά από εντολή του Εισαγγελέα επενέβη η αστυνομία στο κτήριο της Δ.Ο.Υ. το οποίο τελούσε υπό κατάληψη από τους κάτοικους σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κατάργηση της.

Στην κατάληψη της Δ.Ο.Υ. Δεσκάτης μετά την εντολή του Εισαγγελέα συνελήφθει ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Γιώργος Δασταμάνης και ο Δήμαρχος Δεσκάτης Νίκος Μίγκος  οι οποίοι ήταν επικεφαλής των κινητοποιήσεων. 




  Σοβαρότατα επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγο στην εφορία Νάουσας όταν μαθεύτηκε το γεγονός πως ήδη φορτώνονται ηλεκτρονικοί υπολογιστές για την μεταφορά τους στη ΔΟΥ Βέροιας. Αγανακτισμένοι πολίτες προσπάθησαν να σπάσουν τον κλοιό της αστυνομίας για να παρεμποδίσουν την μεταφορά.

  Η αστυνομία έβαλε μπροστά τις ασπίδες, δημιουργώντας κομφούζιο, έριξε σπρέι, η μάχη συνεχίστηκε σώμα με σώμα και στη συνέχεια οι αστυνομικές δυνάμεις έριξε δακρυγόνο, με αποτέλεσμα π0ολύς κόσμος να έχει σοβαρότατα προβλήματα με τα μάτια καθώς και πολλοί ηλικιωμένοι από τα διπλανά καφενεία. Ο Δήμαρχος Νάουσας Τάσος Καραμπατζός, φώναζε πως η ΔΟΥ δεν θα κλείσει και έλεγε όχι στα δακρυγόνα.

  Η ρήξη πολιτών – αστυνομίας συνεχίστηκε για 15' όταν η δεύτερη έληξε τα επεισόδια. Υπήρξε περιστατικό που κάποιοι αγανακτισμένοι πολίτες προσπάθησαν να ρίξουν κάδους στις αστυνομικές δυνάμεις ενώ ένας πολίτης φώναζε με τη ντουντούκα «η χούντα δεν τελείωσε το '73». Ο Δήμαρχος Νάουσας Τάσος Καραμπατζός, διαμαρτυρήθηκε στον Διοικητή της Αστυνομικής Δ/νσης Ημαθίας για το περιστατικό. Αυτή τη στιγμή, εξακολουθεί να υπάρχει ένταση, η αστυνομία έχει δημιουργήσει επιπλέον κλοιούς, ενώ μαζεύεται ήδη και άλλος κόσμος.


.http://www.naousanews.gr/i

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.