Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Επιτέλους …Χριστούγεννα στο Αμύνταιο!


Το Αμύνταιο σήμερα....
  Την καταθλιπτική ατμόσφαιρα της μοναδικής πόλης στην Ελλάδα που δεν τήρησε -για πρώτη χρονιά- το πατροπαράδοτο έθιμο των Χριστουγέννων, το στόλισμα δέντρου και την φάτνη, φρόντισε να ανατρέψει ο Εμπορικός Σύλλογος Αμυνταίου που διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά στην πλατεία Αγοράς, μια μικρή αλλά σημαντική για το νόημα των ημερών εκδήλωση, ανταλλάσσοντας ευχές και κερνώντας τους περαστικούς κρασί και εδέσματα και με την συμμετοχή της μπάντας του Δήμου, που παιάνιζε τα κάλαντα των Χριστουγέννων, έδωσαν μια εορταστική νότα σε μια «τιμωρημένη» πόλη που συνεχώς φθίνει…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

5 σχόλια:

  1. Πάλι καλά που κάποιοι φλωρινιώτες που δουλεύουν στο Αμύνταιο κουβαλούσαν τη μπάντα του Δήμου Φλώρινας κάθε χρόνο, για να δούμε και μείς μπάντα στον τόπο μας.
    Τώρα την πρωτοχρονιά να κάνουν μια γύρα τα παιδιά στο Αμύνταιο και σε όλα τα χωριά να τα κονομήσουν και να κάνουν και κάτι χρήσιμο, μια αφιέρωση κάπου.
    Το Αμύνταιο να αποκτήσει νέα κουλτούρα, όχι πια μιζέρια και κλείσιμο στον εαυτό μας το χειμώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλά θα είναι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς να βγει στους δρόμους η μπάντα, να δοθεί γιορτινή ατμόσφαιρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βλέπω υπήρξε και τεράστια συμμετοχή του κόσμου...
    Η γνωστή αμυντιώτικη μιζέρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι μιλάτε για την μπάντα "φάντασμα"?Αυτή που δεν υπήρχε?Πρέπει να δοίωθετε κάποιοι επικριτές ΝΤΡΟΠΗ,έτσι κ.δήμαρχε και κ.Μέλλη?Που είναι ο δήμος να στολίσει με τα στολίδια που υπήρχν το Αμύνταιο?Που είναι ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Αμυνταίου ο κ Γρομπανόπουλος,(μόνο θέλει να γίνει ο πεθερός του Μίγκος Θωμάς δήμαρχος?).Είστε όμως για γέλια,πολλά γέλια.Πάλι το Αμύνταιο χωρίς έναν τόνο εορτών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητό "ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ",τελευταία βλέπουμε να υπάρχουν στο έδαφος του Αμυνταίου κάποια φέϊγ-βολάν,διπλωμένα για κάποιον Αμυνυταιώτη,αλλά το ίδιο θέαμα υπήρξε και σε άλλα χωριά.Λοιπόν κ.Μ.Θ. που τα ρίχνεις σταμάτα τις βλακείες σου και βάλε μυαλό,έγινες 71 ετών και κάνεις χαζομάρες,ούτε να σε δείρουν δεν αξίζει.Αντί να μας πεις για τις δικές σου απατεωνιές,ξέρεις πολύ καλά ποιές,κάνεις άλλες βλακείες.Πρόσεχε υπάρχουν έτοιμα στοιχεία με δικές σου απατεωνιές!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.